Nejprodávanější tituly v roce 2024
psi

Trénink pro úpravu chování
Nezáleží na tom, jestli je problémové chování vašeho psa způsobované strachem, frustrací nebo agresivitou – pokud štěká, vrčí, skáče, tahá nebo utíká, tahle kniha vám poradí, jak ho toho zlozvyku zbavit, a to účinnými...
psi

Trénink pro úpravu chování

449 Kč
Běhej se psem
Kompletní průvodce světem společného běhání se psy.
psi

Běhej se psem

332 Kč
Uvnitř psa
Až budete tuto zajímavou knihu číst, dozvíte se nejen mnoho nového a podnětného o psech, ale zcela jistě také o sobě samém. A samozřejmě o tom, jak to chodí mezi psy a lidmi.
psi

Uvnitř psa

269 Kč
Výcvik psa k dokonalé poslušnosti
(1x)
Velkou předností této knížky je, že ji může používat opravdu každý a to kdekoli a kdykoli, pro psy jakéhokoli plemene, různých povah a stáří.
psi

Výcvik psa k dokonalé poslušnosti

278 Kč
Konejšivé signály
(1x)
Kniha shrnuje veškeré poznatky o konejšivých signálech a naučí čtenáře, jak lépe porozumět psům a jak tyto signály používat při komunikaci s nimi.
psi

Konejšivé signály

206 Kč
Psologie
Ať už sdílíte domácnost se šlechticem s dlouhým rodokmenem, nebo se k vám připojil obyčejný voříšek, jistě víte, že ona fráze o nejlepším příteli člověka má něco do sebe.
psi

Psologie

293 Kč
Rally obedience
Je jedno, jestli jste o rally obedience ještě nikdy neslyšeli, nebo jestli jste mu už propadli. Tato kniha vám otevře dveře do světa, ve kterém člověk tvoří se svým psem opravdový tým.
psi

Rally obedience

359 Kč
Výcvik psa na procházkách - Šestitýdenní tréninkový plán - 10%
Šestitýdenní výcvikový plán je určený především pro majitele, kteří na dlouhý a náročný trénink svého domácího mazlíčka nemají čas.
psi

Výcvik psa na procházkách - Šestitýdenní tréninkový plán

299 Kč
269 Kč
Psi - signály a emoce
Existuje řada skvělých knih, které se pokoušely proniknout a rozluštit složitý způsob, jakým psi komunikují se psy, lidmi a jinými druhy.
psi

Psi - signály a emoce

1 259 Kč
Štěně
Autorky ve své knize Štěně - Jak si vychovat nejlepšího přítele předávají své bohaté zkušenosti z výcviku psů novým majitelům štěňátek.
psi

Štěně

323 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 49 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>