Nejprodávanější e-knihy v roce 2024
ostatní sporty

Můj dlouhý běh - 20%
Druhé, rozšířené vydání úspěšné knihy. Ikona českého ultramaratonu Daniel Orálek (1970) v ní vypráví o touze objevit svoje limity a pokusit se dostat za ně, bolesti, dřině a pochybnostem navzdory.
ostatní sporty
Ukázky

Můj dlouhý běh

169 Kč
135 Kč
Box - 20%
Přehledný manuál pro začínající a kondiční boxery je zaměřen především na popis základních úderů a jejich nácvik. Informace jsou řazeny chronologicky tak, aby čtenář rychle nalez vše potřebné.
ostatní sporty
Ukázky

Box

161 Kč
129 Kč
Hokejové bruslení - 20%
Úspěšný trenér Jaromír Pytlík se v knize rozsáhle věnuje moderní výuce hokejového bruslení. Zabývá se též analýzou bruslařské techniky starších hráčů, její následnou korekcí a příslušným tréninkem vedoucím k zefektivnění hráčských dovedností.
ostatní sporty
Ukázky

Hokejové bruslení

195 Kč
156 Kč
Sportovní masáže - 20%
Sportovní masáž je forma masáže zaměřená na posilování zdravého organismu, udržování kvalitní tělesné a duševní kondice a náležité odstraňování únavy po práci, tréninku, závodech apod.
ostatní sporty
Ukázky

Sportovní masáže

186 Kč
149 Kč
Primal Blueprint - 20%
(2x)
Hlad, hodiny ve fitness, život plný omezení. Zhubnu. Zbavím se vysokého tlaku. Získám fyzičku. Jenže - stane se něco jiného. Hladu se tělo brání ještě usilovnějším ukládáním tukových polštářů, nadměrná zátěž poškozuje klouby.
ostatní sporty
Ukázky

Primal Blueprint

269 Kč
215 Kč
Předškoláci v pohybu 2 - 20%
Kniha pro cvičitelky dětí předškolního a mladšího školního věku, učitelky v mateřských školách, instruktory mateřských center a rodiče je zaměřená na všestrannou pohybovou průpravu dětí předškolního a mladšího školního věku.
ostatní sporty
Ukázky

Předškoláci v pohybu 2

135 Kč
108 Kč
Jóga - 20%
Současný člověk hledá nástroje k posílení tělesného i duševního zdraví, ke zlepšení partnerských vztahů, k prosperitě a šťastnému životu. Moudrost dávných mistrů vtělená do systému jógy nám přináší cenné podněty, poučky, techniky a směry k další cestě.
ostatní sporty
Ukázky

Jóga

186 Kč
149 Kč
Survival - 20%
Příručka krok za krokem představuje možnosti, jak si počínat ve volné přírodě střední Evropy, jak si takový nevázaný pobyt plně vychutnat ať už s přáteli, nebo o samotě, a jak tam v případě potřeby i bez pomoci přežít.
ostatní sporty
Ukázky

Survival

382 Kč
306 Kč
Fotbalová cvičení a hry - 20%
Nové vydání úspěšné publikace přináší zásobník 150 graficky velmi názorně zpracovaných cvičení a her vhodných pro osvojení a zdokonalování obranných i útočných herních činností jednotlivců a brankáře, a k získání základních kombinačních schopností týmu.
ostatní sporty
Ukázky

Fotbalová cvičení a hry

246 Kč
197 Kč
K2 - Historie nedobytné hory - 20%
Pohlcující čtenářský zážitek, který spojuje grafiku, fotografii, ilustrace i vyprávění.
ostatní sporty
Ukázky

K2 - Historie nedobytné hory

424 Kč
339 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 103 položek
<< < 1 2 3 4 .. 11 > >>