Nejprodávanější Kniha v roce 2024
kariéra

Umění války - 11%

V této slavné adaptaci Sunova slavného traktátu o válce mistr poučuje svého žáka o jemných nuancích válečného umění. Umělecké ilustrace cenami ověnčeného kreslíře Pete Katze zobrazují bitevní scény i strategické scénáře, a tak odvěké vojenské zásady

kariéra

Umění války

449 Kč
399 Kč
Čas na výpověď - 11%
Najděte odvahu skončit v zaměstnání, vydělat víc peněz, pracovat, kde chcete, a změnit svět.
kariéra

Čas na výpověď

449 Kč
399 Kč
Typologie osobnosti pro manažery - 11%
Úspěšná a léty prověřená kniha významného domácího autora, poradce a trenéra vychází z typologie osobnosti, která je založená na teorii C. G. Junga a je velmi oblíbená zejména ve firemním prostředí.
kariéra

Typologie osobnosti pro manažery

449 Kč
399 Kč
Naslouchej - 11%
Nová kniha britské autorky, paliativní lékařky Kathryn Mannixové, je citlivou studií empatie pevně zasazené do každodenní praxe.
kariéra

Naslouchej

423 Kč
376 Kč
Architektura kreativního myšlení - 11%
(1x)
Světově proslulá architektka Eva Le Peutrec vám ve své knize prozradí, jak vás mohou složité situace posunout, jak vše zlé přetavit v něco pozitivního a především jak je důležité používat kreativní myšlení.
kariéra
Ukázky

Architektura kreativního myšlení

197 Kč
175 Kč
Management a kvalita sociálních služeb - 11%
Kniha kolektivu autorů je pomocníkem a průvodcem všech manažerů v sociálních službách s ambicí obsáhnout podstatné oblasti a otázky, se kterými se právě manažeři potýkají.
kariéra

Management a kvalita sociálních služeb

314 Kč
279 Kč
Nenásilná komunikace v praxi - 11%
(1x)
Čeká vás nepříjemné setkání se šéfem. Právě vám volala učitelka, aby si postěžovala na vaše dospívající dítě. Je večer a pohádali jste se s partnerem. Co uděláte?
kariéra

Nenásilná komunikace v praxi

314 Kč
279 Kč
Jak se stát disciplinovaným traderem - 11%
Emoce, kterým je vystaven každý burzovní obchodník, mají často zásadní vliv na úspěch jeho obchodů. Není proto divu, že mezi nejúspěšnější obchodníky patří ti, kteří se svou psychiku naučili ovládat a nepodléhají stresu.
kariéra

Jak se stát disciplinovaným traderem

350 Kč
311 Kč
Lídři jedí poslední - 11%
(1x)
Autor Simon Sinek nabízí řešení, jak vybudovat stabilní a sebejistý tým, kde mají všichni pocit sounáležitosti a energii směřují k dosažení společného cíle.
kariéra

Lídři jedí poslední

314 Kč
279 Kč
Komunikace s lidmi s demencí - 11%
Dobře komunikovat znamená dobře pečovat. Kniha představuje základy komunikace při péči o pacienty, ale zaměřuje se zejména na osoby s demencí. Důležité je, aby se člověk s demencí cítil respektovaný a oceňovaný (hovoří se o tzv. validaci).
kariéra

Komunikace s lidmi s demencí

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 73 položek
<< < 1 2 3 4 .. 8 > >>