Nejprodávanější audioknihy v roce 2024
eseje, úvahy, publicistika

Jste to vy? - 11%
Vzpomínky hudebního, filmového, divadelního a sportovního publicisty a básníka Jana Rejžka (* 1954), známého čtenářům z mnoha novin a časopisů, ale i z rozhlasových a televizních pořadů po dobu více než čtyřiceti sedmi let.
eseje, úvahy, publicistika

Jste to vy?

315 Kč
280 Kč
Jeremyho farma nejen zvířat - 11%
(5x)
Už když se Jeremy proháněl po světě v drahých autech při natáčení pořadu Top Gear, toužil jezdit traktorem a vyorávat své vlastní brambory. Pak však přišla covidová pandemie, a tak koupil farmu v Oxfordshiru a pořídil si největší traktor na trhu.
eseje, úvahy, publicistika

Jeremyho farma nejen zvířat

314 Kč
279 Kč
Kulhavý poutník - 11%
Filozofický esej z roku 1936 spadá do posledního období literární tvorby Josefa Čapka a je počítán mezi jeho nejvýznamnější opusy díky snaze o postižení smyslu a podstaty lidské existence.
eseje, úvahy, publicistika

Kulhavý poutník

179 Kč
159 Kč
Deník farářky - 11%
Boží cesty jsou nevyzpytatelné a nekonvenční farářka Martina Viktorie Kopecká o tom ví své.
eseje, úvahy, publicistika

Deník farářky

359 Kč
319 Kč
Kdo ví, kde budu zítra - 11%
(3x)
Jak to dopadne, když si uznávaný komentátor Jindřich Šídlo sedne s Tomášem Etzlerem, spolupracovníkem americké CNN a bývalým reportérem České televize v Číně, a povídají si o novinařině?
eseje, úvahy, publicistika

Kdo ví, kde budu zítra

269 Kč
239 Kč
Bulšit. O žvanění v organizacích, médiích, politice a vědě - 20%
Nová kniha Františka Koukolíka Bulšit je určena širšímu okruhu čtenářů a pojednává o nenápadné součásti naší kultury, o žvanění.
eseje, úvahy, publicistika
Ukázky

Bulšit. O žvanění v organizacích, médiích, politice a vědě

249 Kč
199 Kč
Myšlenky za volantem - flash disk - 11%
(6x)
Kniha Marka Ebena Myšlenky za volantem představuje soubor sloupků a fejetonů, které vycházely časopisecky v letech 2014–2020. „Tohle USB je vlastně kniha pro Vás, co raději posloucháte, než čtete."
eseje, úvahy, publicistika

Myšlenky za volantem - flash disk

359 Kč
319 Kč
Skoro modlitby - 20%
(1x)

Karel Čapek mluví mnoha hlasy. Některé se modlí, některé rouhají, některé řeší věci jakoby zcela neduchovní. Některé jsou hlasy postav, některé vypravěčů. Někdy mluví autor mladě bouřlivý, někdy dozrále usazený, někdy tragicky prohloubený.

eseje, úvahy, publicistika
Ukázky

Skoro modlitby

129 Kč
103 Kč
Fašismus. Varování - 11%
Téměř celé 20. století probíhalo ve znamení střetu demokracie s fašismem. Po hrůzách druhé světové války se zdálo, že svět už nepřipustí, aby se duchovní dědicové Hitlera a Mussoliniho pokusili o návrat.
eseje, úvahy, publicistika

Fašismus. Varování

359 Kč
319 Kč
Jak se co dělá - 20%
Soubor Čapkových fejetonů rozdělených do tří samostatných oddílů - Jak se dělají noviny, Jak se dělá film a Jak vzniká divadelní hra - přináší čtenářům zajímavé informace o zákulisí tří profesí, které Čapek sám velmi důvěrně poznal.
eseje, úvahy, publicistika
Ukázky

Jak se co dělá

99 Kč
79 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 26 položek
<< < 1 2 3 > >>