Nejprodávanější tituly v roce 2024
hudba

Jezus Kristus Neexistus?
Pokud jste si mysleli, že jste už slyšeli všechno, pak vám skupina J.A.R. se svým novým albem Jezus Kristus Neexistus? opět připomene, že vaše domněnka neplatí.
hudba

Jezus Kristus Neexistus?

332 Kč
Karel Kryl: Plzeň 90
Návraty Karla Kryla do Československa, které se na konci roku 1989 začíná vzpamatovávat z více než čtyřiceti let komunistického režimu, vtiskují jeho podněcujícím písním odloučenou tvář.
hudba

Karel Kryl: Plzeň 90

539 Kč
Pramínek času
Dvacet let společného hraní v triu oslavili Ivan Hlas, Norbi Kovács a Jaroslav Olin Nejezchleba tím nejlepším způsobem: natočili šestnáct písniček, které mají rádi a které je provázely celou tou dlouhou šňůrou.
hudba

Pramínek času

315 Kč
Všechno bude dobrý
Čtvrté řadové album skupiny Jelen z října 2023.
hudba

Všechno bude dobrý

557 Kč
Dýchej
Mimořádné album, které získalo 3 ceny Anděl a je završením nenapodobitelné hudební cesty Davida Stypky. Charismatický písničkář ze severu Moravy připravil jedenáct autorských písní.
hudba

Dýchej

593 Kč
Impera
Impera je páté studiové album švédské rockové skupiny Ghost. Vyšlo 11. března 2022 a produkoval jej Klas Åhlund, který také produkoval album kapely z roku 2015, Meliora.
hudba

Impera

350 Kč
Moje rodina
LP album "Moje rodina" IVANA MLÁDKA, album plné osobitého humoru a písniček nyní vychází pro případné zájemce pouze o toto album s původní titulkou digitálně samostatně.
hudba
Ukázky

Moje rodina

62 Kč
Sami
První album Kateřiny Marie Tiché je autorsky, interpretačně i produkčně pozoruhodným počinem.
hudba

Sami

386 Kč
Zeit
Německá metalová kapela Rammstein vydala 29. dubna v pořadí již osmé album s názvem Zeit.
hudba

Zeit

1 061 Kč
Noční obraz
Vladimír Mišík, jehož poslední deska Jednou tě potkám získala šest cen Anděl a zaznamenala vynikající ohlasy, vydává v září 2021 nové studiové album s názvem Noční obraz.
hudba

Noční obraz

670 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 327 položek
<< < 1 2 3 4 .. 33 > >>