Nejprodávanější tituly v roce 2024
věda, technika, medicína

Ze snů do oblak - 11%
Tato kniha je krásné ohlédnutí velkého aviatika nejen na docela barvitý život českého pilota, ale přináší i příběhy několika generací v posledních sto letech.
věda, technika, medicína

Ze snů do oblak

279 Kč
248 Kč
Život na uzdě - 11%

"Poznávat svět kolem nestačí: musíme poznat i sami sebe"

Žijeme v éře paradoxů: zatímco společnost bohatne, my lidé nejsme šťastnější. Psychických problémů přibývá a mnozí z nás hledají úlevu tam, kde není. Co se to s námi vlastně děje?

věda, technika, medicína

Život na uzdě

314 Kč
279 Kč
Životní příběh Jana Mikoláška - 20%
(4x)

Říkali mu „zázračný lékař“ nebo také „lidový léčitel“. Pro novináře to byl „šarlatán“ a pro komunisty „zloděj a podvodník“.

věda, technika, medicína
Ukázky

Životní příběh Jana Mikoláška

245 Kč
196 Kč
Einstein - 11%
(2x)
Nová monografie největšího vědce za posledních sto let – Alberta Einsteina – se opírá o exkluzivní dokumenty a informace z rodinného archivu.
věda, technika, medicína

Einstein

314 Kč
279 Kč
Albert Einstein. Malí lidé, velké sny - 11%
Seznam se s životními osudy mimořádných osobností, od návrhářů a umělců až po vědce. Všichni dosáhli úžasných úspěchů, byť na začátku to byly pouhé děti s velkým snem.
věda, technika, medicína

Albert Einstein. Malí lidé, velké sny

224 Kč
199 Kč
Debaty bez cenzury 3 - 11%
Stejně jako předcházející dva díly Debat bez cenzury i tento přináší redakčně zpracované záznamy debatních clubů. Díky moderním technologiím lze přejít pomocí QR kódů umístěných v knize k videozáznamům těchto debat a umocnit zážitek z četby,
věda, technika, medicína

Debaty bez cenzury 3

315 Kč
280 Kč
Hovory s terapeuty - 11%
Rozhovory s předními českými terapeuty a psychoterapeuty o vnitřních konfliktech, partnerských krizích, paralelních vztazích, depresích, úzkostech, o pocitech, emocích, cestách ke štěstí, ale i o závislostech a o smrti vycházejí z prožitků...
věda, technika, medicína

Hovory s terapeuty

323 Kč
287 Kč
Debaty bez cenzury 2
Kniha přináší sepsané záznamy z inspirativních debatních Clubů J. E. Purkyně moderovaných Pavlínou Wolfovou, Romanem Šmuclerem, Štěpánem Svačinou a dalšími.
věda, technika, medicína

Debaty bez cenzury 2

351 Kč
Ohlížím se zpět - 11%
Profesor Arnold Jirásek (1887–1960) vstoupil do širšího povědomí jako lékař, který operoval smrtelně zraněného Jana Opletala, byl však především zakladatelskou osobností naší neurochirurgie a jednou z nejvýraznějších postav české medicíny.
věda, technika, medicína

Ohlížím se zpět

405 Kč
360 Kč
Newton - Gravitace v akci - 20%
Komixová biografie vykresluje Isaaca Newtonu od jeho dětství, kdy s touhou pochopit, jak co funguje, provedl mnoho experimentů a objevů, např. sestavil zrcadlový dalekohled. Tuto zvídavost pak rozvíjel na studiích v Cambridgi až k svým průlomovým teoriím v mechanice, optice, matematice i alchymii.
věda, technika, medicína
Ukázky

Newton - Gravitace v akci

212 Kč
170 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 28 položek
<< < 1 2 3 > >>