Nejprodávanější Kniha v roce 2024
věda, technika, medicína

Prolomený kód života - 11%
(2x)
Když se Jennifer Doudnaová v šesté třídě jednou vrátila ze školy, našla na posteli ohmatanou paperbackovou knížku s názvem Dvoušroubovice, kterou jí tam táta nechal. Odložila ji stranou v domnění, že je to nějaká detektivka.
věda, technika, medicína

Prolomený kód života

449 Kč
399 Kč
Život na uzdě - 11%

"Poznávat svět kolem nestačí: musíme poznat i sami sebe"

Žijeme v éře paradoxů: zatímco společnost bohatne, my lidé nejsme šťastnější. Psychických problémů přibývá a mnozí z nás hledají úlevu tam, kde není. Co se to s námi vlastně děje?

věda, technika, medicína

Život na uzdě

314 Kč
279 Kč
Einstein - 11%
(2x)
Nová monografie největšího vědce za posledních sto let – Alberta Einsteina – se opírá o exkluzivní dokumenty a informace z rodinného archivu.
věda, technika, medicína

Einstein

314 Kč
279 Kč
Albert Einstein. Malí lidé, velké sny - 11%
Seznam se s životními osudy mimořádných osobností, od návrhářů a umělců až po vědce. Všichni dosáhli úžasných úspěchů, byť na začátku to byly pouhé děti s velkým snem.
věda, technika, medicína

Albert Einstein. Malí lidé, velké sny

224 Kč
199 Kč
Debaty bez cenzury 3 - 11%
Stejně jako předcházející dva díly Debat bez cenzury i tento přináší redakčně zpracované záznamy debatních clubů. Díky moderním technologiím lze přejít pomocí QR kódů umístěných v knize k videozáznamům těchto debat a umocnit zážitek z četby,
věda, technika, medicína

Debaty bez cenzury 3

315 Kč
280 Kč
Debaty bez cenzury 2
Kniha přináší sepsané záznamy z inspirativních debatních Clubů J. E. Purkyně moderovaných Pavlínou Wolfovou, Romanem Šmuclerem, Štěpánem Svačinou a dalšími.
věda, technika, medicína

Debaty bez cenzury 2

351 Kč
Ohlížím se zpět - 11%
Profesor Arnold Jirásek (1887–1960) vstoupil do širšího povědomí jako lékař, který operoval smrtelně zraněného Jana Opletala, byl však především zakladatelskou osobností naší neurochirurgie a jednou z nejvýraznějších postav české medicíny.
věda, technika, medicína

Ohlížím se zpět

405 Kč
360 Kč
Putování za Františkem Vélem - 11%

Vzpomínková knížka na doc. MUDr. Františka Véleho, CSc., významného ceského neurologa, kineziologa, pedagoga, spoluzakladatele tzv. Pražské rehabilitacní školy.

věda, technika, medicína

Putování za Františkem Vélem

205 Kč
182 Kč
Diář - Kalendárium filozofů a vědců - 11%
Tento diář vznikl s cílem uspokojit praktickou potřebu každodenního plánování, nezbytného v každé profesi, a zároveň představit populárním způsobem významné vědecké objevy, filozofické úvahy, metody a klíčové postavy vědy a filozofie.
věda, technika, medicína

Diář - Kalendárium filozofů a vědců

204 Kč
182 Kč
Živly české vědy - 11%

Živelné rozhovory s českými vědci a vědkyněmi od Deníku N!

I mezi medvědy jsou lúzři, kterým uplavala kra, kytkami cloumají hormony podobně jako lidmi a dodnes se učíme několik set let starou češtinu.

věda, technika, medicína

Živly české vědy

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 23 položek
<< < 1 2 3 > >>