Nejprodávanější audioknihy na CD v roce 2024
česká

Na kopci
(7x)
Marie v dětství prožila událost, ze které se dodneška nemůže vzpamatovat.
česká

Na kopci

359 Kč
Prach, popel a dým - 10%
(1x)
První kniha z detektivní série Marie Kovandová. Překladatelka právnických textů narazí v knize z antikvariátu na dopis, který vzbudí její zvědavost. Pouští se proto do pátrání…
česká

Prach, popel a dým

348 Kč
313 Kč
Zlodějka příběhů
(3x)
Šéfka televizního scenáristického týmu Anna Valentová je výrazná osobnost – lidé ji buď milují, nebo nenávidí.
česká

Zlodějka příběhů

359 Kč
Doručovatelky
(1x)
Případ jeho pohřešované manželky zůstává nadále nevyřešený a detektiva Roberta Ketta tíží výčitky svědomí. Ve snaze začít znovu a nechat minulost za zády odchází s dcerami do Norwiche, kde chce najít klid.
česká

Doručovatelky

323 Kč
Král v nesnázích
Detektivní příběh z prostředí nejstarší stolní hry.
Sedmdesátá léta dvacátého století. Bulharské Slunečné pobřeží hostí mezinárodní šachový turnaj. Mezi velké favority patří i český zástupce Michal Talián. Ten je však nalezen mrtev.
česká

Král v nesnázích

269 Kč
Tajuplné příběhy
Vraždy, duchové i nevysvětlitelná zmizení. Sbírka napínavých a dobrodružných povídek z pera mistra vypravěče Arthura Conana Doyla. Co se děje v záhadném vlaku, ve kterém mizí cestující a nečekaně se objevují mrtvá těla?
česká

Tajuplné příběhy

260 Kč
V temnotách - 10%
Knihkupec a bývalý policajt Matěj Mlynář vyšetřuje zmizení studentky. Pátrání ho přivádí do temných stok jihočeského města.
česká

V temnotách

398 Kč
358 Kč
Sny umírají s králi
Historický román odehrávající se v první polovině 14. století, v neklidných dobách Českého království po vraždě Václava III. Kdo zavraždil posledního přemyslovského krále? Jaké k tomu měl důvody?
česká

Sny umírají s králi

269 Kč
Není římského lidu
(1x)
Oblíbený román líčí poměry v Římě za vlády císaře Nerona. Hlavní postavou je básník a osobní přítel císaře Gaius Petronius, svědek císařovy cesty ke slávě i prokletí.
česká

Není římského lidu

448 Kč
Továrna na absolutno
První Čapkův utopický román o vynálezu stroje na využití energie, jenž však z hmoty kromě ostatní energie uvolňuje i „absolutno“ - boha a způsobí tím převraty v citech a myšlení lidí i národů.
česká

Továrna na absolutno

197 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 363 položek
<< < 1 2 3 4 .. 37 > >>