Nejprodávanější e-knihy v roce 2024
humor

Psí atlas
Knížka zaprvé vtipná a zadruhé obrázková. Knížka je útlá a složená z více než padesáti ilustrací a popisků různých psích plemen tak, že ke každému reálnému plemenu vzniklo ještě jedno imaginární. Třeba jako deerhound – beerhound na základě zvukové podobnosti. Prostě knížečka, kterou si každý může vzít všude s sebou a zvednout si náladu jejím prohlížením.
humor
Ukázky

Psí atlas

209 Kč
Svět podle Boba
Pokračování úspěšného titulu Kocour Bob. Autor doplňuje další příhody a zážitky a vypráví, jak mu nečekaná popularita proměnila život – a to nejen pozitivně. V závěru líčí, jak probíhalo vydání jeho první knihy, která měla v Anglii nesmírný úspěch – dlouhé fronty na autogramiádách, zájem médií.
humor
Ukázky

Svět podle Boba

199 Kč
V nejlepším věku
(1x)
Jste žena a zmáhá vás někdy deprese z běžícího času? Máte pocit, že by bylo lepší být muž nebo náctiletá krasavice, že teď už je jen čas trénovat s maceškami na prsou? Pak je tahle kniha právě pro vás. 28 kapitol na 28 dnů, 28 důkazů, že život po padesátce je skvělý.
humor
Ukázky

V nejlepším věku

189 Kč
Velká kniha vtipu Honzy Vyčítala
Velká kniha vtipu Honzy Vyčítala přináší průřez tvorbou výrazné osobnosti kresleného humoru a české country hudby, spojené se skupinou Greenhorns.
humor
Ukázky

Velká kniha vtipu Honzy Vyčítala

339 Kč
Vůně posečené trávy
Již šesté vydání sbírky fejetonů oblíbené herečky Ivanky Deváté neztrácí na aktuálnosti ani půvabu. Nadčasové příběhy vykreslují nostalgii válečných a poválečných let, a přitom nepostrádají pořádnou porci laskavého humoru.
humor
Ukázky

Vůně posečené trávy

209 Kč
Hry bez hranic
(6x)
Mladý programátor Filip si užívá všeho, co dnešní svět nabízí dobře placeným profesionálům: cestování, drogy, sex bez závazků. Vydělávat na pohodlný život vývojem návykových her a těžbou osobních dat možná není dvakrát morální, ale když to nebude dělat on, bude to přeci dělat někdo jiný, ne?
humor
Ukázky

Hry bez hranic

159 Kč
Ještě to nebalím, vzkazuje babička
Humorný román o útěku z domova důchodců a nekončící chuti žít potěší zejména fanoušky a fanynky románů Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel nebo Tajný deník Hendrika Groena, 83 1/4 roku.
humor
Ukázky

Ještě to nebalím, vzkazuje babička

254 Kč
Mé anglické sezony
Volné pokračování fejetonového hitu Anglického listí, ale tentokrát už z doby současné – učitelské, které sleduje běh školního roku. Každé období, každá sezona, se pak zaměřuje na nějaký aspekt anglického života; podzim je věnovaný školství, předvánoční období zběsilým nákupům a Santovi, jaro jídlu…
humor
Ukázky

Mé anglické sezony

170 Kč
O dětech
Kdo by neznal slavné ilustrace k Mikulášovým patáliím? Francouzský kreslíř Jean-Jacques Sempé není ale autorem pouze těchto ilustrací. Jeho dílo je mnohovrstevné a jeho nejrozsáhlejší část tvoří vtipy a karikatury.
humor
Ukázky

O dětech

139 Kč
Podivné historky ze života
Od severního polárního kruhu přes moravskou megapoli až po království Tropikálů Přímořských, krajinami falešných proroků, rozumbradiček a uplakaných starců, tudy nás proveze vypravěč Arnošt Goldflam.
humor
Ukázky

Podivné historky ze života

149 Kč
Zobrazuji 301 - 310 z 335 položek
<< < 1 .. 29 30 31 32 33 34 > >>