Nejsevernější osídlená oblast Grónska. Pár desítek obyvatel, kteří dokáží přežívat v drsných podmínkách. Jejich počet stále klesá. Zato stoupá počet novinářů, kteří sem jezdí sledovat globální oteplování a tání ledovce.
Jistě jste se někdy setkali s člověkem, který se chová arogantně, bez pochopení druhých, nebo neustále dává najevo, že je ta nejlepší superhvězda na světě.
Konečně kniha, která spojuje brand building a efektivní podnikání v jeden celek a pomocí dvanácti principech odpovídá na zásadní otázku současnosti: „Jak zaujmout a prodávat ve světě chaosu a sekundové pozornosti?“
Nejtěžší redakce mého života. Bestseller, který nikdo nečekal. Co se dá naučit od autorů, kteří neumějí psát. Na co si dává pozor editor sto let starých komiksů.
Kniha obsahuje třináct poutavě napsaných příběhů o tajuplných dějích mikrosvěta a jejich roli ve světě lidském. Kniha doplňuje sérii, jejíž součástí jsou například tituly Z kuchyně do vesmíru, Jak vznikal svět či Duchové vesmíru.
Už jste někdy jedli vozkovu polévku nebo mačanku? Tušíte, co jsou to bacekýchle a kontrabáš? A víte, kde by vás pohostili jabkanci či řepánky? Pokud ne, v této knize najdete na všechny otázky odpovědi.