Nejprodávanější hudba v roce 2024
hudba

Krásnej dar
Ivan Hlas se vrátil k těm svým písním, které zapadly. Mnoho skladeb, které napsal v 90. letech, totiž zastínily ty mediálně viditelnější, a mnohé drahokamy zůstaly neprávem opomenuty. Nadešla vhodná chvíle se k nim vrátit a tak spolu se svými souputníky Norbim Kovácsem a Olinem Nejezchlebou vybral písně, kterých si cení.
hudba

Krásnej dar

242 Kč
Město Er
Další zásadní české album se dočkalo jubilejní reedice!
hudba

Město Er

296 Kč
Na blankytném pozadí
Bohatě vypravený komplet šesti CD s archivními nahrávkami z 80. let představuje dávný repertoár slavné písničkářské dvojice Burian a Dědeček, která vystupovala v letech 1979-1984.
hudba

Na blankytném pozadí

801 Kč
Soulásky & samolásky
Chytré, ale zároveň chytlavé písničky podpořené skvělými vokály řadí kapelu mezi špičku folk-rockové scény. Jarret se na nahrávce prezentuje nápaditými texty, živým projevem a muzikantskou vytříbeností.
hudba

Soulásky & samolásky

269 Kč
Srdeční příběh
Zakladatelé Jasné páky a dlouholetí přátelé Michal Ambrož a David Koller spojili síly a připravili album Srdeční příběh. Výsledkem jsou nahrávky, které prostě a jednoduše dotahují potenciál Ambrožových skladeb téměř k dokonalosti.
hudba

Srdeční příběh

296 Kč
The Division Bell
Reedice čtrnáctého alba kapely Pink Floyd - The Division Bell. Obsahuje 2 LP.
hudba

The Division Bell

836 Kč
Vykolejená
Album skupiny Jablkoň Vykolejená obsahuje třináct písniček, při kterých se dá stejně dobře myslet i nemyslet. Stačí pootevřít stavidla a stává se z něj pohodlně sjízdný, téměř střední proud.
hudba

Vykolejená

261 Kč
Z pekla šťastie
Album vznikal v priebehu jedného roka v dvoch štúdiách na Slovensku a v Čechách. "Jednu polovicu som nahrával v štúdiu vo Viničnom pri Bratislave a druhú v Prahe - striedavo podľa nálady pesničiek a s rôznymi hudobníkmi.
hudba

Z pekla šťastie

359 Kč
Jazz
Jazz je sedmé studiové album britské rockové skupiny Queen, které bylo vydané v roce 1978.
hudba

Jazz

881 Kč
Nás to tady furt baví!
Autentická interpretace populární hudby období raného a vrcholného swingu od počátku let třicátých až k raným letům čtyřicátým.
hudba

Nás to tady furt baví!

359 Kč
Zobrazuji 331 - 340 z 396 položek
<< < 1 .. 32 33 34 35 36 .. 40 > >>