Nejprodávanější Kniha v roce 2024
humor

Loupež bez cavyků
(1x)
Ligu důchodců nikdo nezastaví. A její členové teď momentálně potřebují peníze – hodně peněz. Zpříjemnit a rozveselit život starým lidem něco stojí. A proč nenapodobit svět velkých financí a nerozdělovat bonusy ???
humor
Ukázky

Loupež bez cavyků

268 Kč
Magnitudo
Magnitudo je vlastně knížkou pro ženy. Ženy mají totiž mnohem vyvinutější smysl pro humor než muži. Považují humor za prostředek, nikoli cíl. Z tohoto prostého důvodu to jsou právě ženy, kdo dokáží příběh knížky Magnitudo patřičně ocenit.
humor

Magnitudo

179 Kč
Martyho frky! 3
Dlouho očekávané knižní pokračování Martyho Frků je konečně tu! Třetí kniha obsahuje dalších 200 frků - bez cenzury a najdete zde i nové, nikdy nepublikované frky.
humor

Martyho frky! 3

224 Kč
Muži v offsidu
Humorný obraz typického českého fotbalového obecenstva z doby před 2. světovou válkou.
humor

Muži v offsidu

205 Kč
Strašné pověsti české
O historii s nadsázkou. Humorně vyprávěné příběhy z prvního tisíciletí českého státu od pobytu Keltů a Markomanů na našem území, přes příchod Slovanů vedených praotcem Čechem, až po konec vlády Boleslava II.
humor

Strašné pověsti české

89 Kč
Týpci
(3x)
Akční komedie Týpci nás přenese do druhé poloviny devadesátých let dvacátého století. Krachující vztah s modelkou a osobní tragická zkušenost vedou hlavního hrdinu k útěku do země-nezemě a k novému životnímu startu.
humor
Ukázky

Týpci

178 Kč
Lék na manželství
Existuje lék na manželství? Samozřejmě – držíte ho v ruce! Doporučujeme užívat několikrát týdně v přiměřených dávkách. Předávkování není možné, humoru totiž není nikdy dost.
humor

Lék na manželství

80 Kč
Paní Láryfáry
(1x)
Humoristický román, kde hlavní hrdinka paní Láryfáry řeší v šestadvaceti příbězích zákeřné dětské "choroby" tak, že ji všichni milují a stále se k ní vracejí.
humor

Paní Láryfáry

359 Kč
Písání
Absurdní krátké texty a básničky jsou postaveny především na vynalézavé hře s jazykem a popírání obvyklých forem, dějů a spádu příběhů.
humor
Ukázky

Písání

178 Kč
Půjčiti stříbro, loupiti zlato
(2x)
Energická důchodkyně Märtha, známá už z knihy Brambory na vloupačku, je s přáteli v Las Vegas. S kolečkovými křesly a falešnými zuby vyloupí casino, aby v pravém duchu Robina Hooda obstarali peníze pro chudé.
humor
Ukázky

Půjčiti stříbro, loupiti zlato

253 Kč
Zobrazuji 371 - 380 z 404 položek
<< < 1 .. 36 37 38 39 40 41 > >>