Nejprodávanější Kniha v roce 2024
umění

Otčenáš
Muchův Otčenáš vychází ze zednářské, symboliky a z pokusů s mimosmyslovým vnímáním, kterým se Alfons Mucha zabýval v kruhu zájemců o vyšší světy spolu se svým přítelem C. Flammarionem.
umění

Otčenáš

539 Kč
Nový prostor
V období před 1.í světovou válkou i v letech poválečných vedlo několik předních středoevropských architektů – Loos, Strnad a Frank – teoretickou debatu o prostoru a toto téma reflektovali ve svých spisech a zejména v realizovaných dílech.
umění
Ukázky

Nový prostor

1 341 Kč
Rozhovory
(1x)
Obsáhlý soubor rozhovorů, které Karel Kryl poskytl v letech 1968-1994, tvoří nejen jedinečný autoportrét této osobnosti, ale i neocenitelnou kroniku doby, zachycující postřehy o stovkách osobností české a slovenské kultury, politiky a společnosti.
umění

Rozhovory

539 Kč
Ruční knižní vazby
Vyzkoušejte si knihařské řemeslo v domácích podmínkách.
umění

Ruční knižní vazby

89 Kč
Havel
(6x)
Václav Havel pohledem Michaela Žantovského: už tím je naznačeno mnohé, co tato biografie přináší. Oba muži spolu dlouhá léta úzce spolupracovali, pojilo je blízké přátelství.
umění
Ukázky

Havel

898 Kč
Kulturní převlékání
Knižní novinka Kulturní převlékání. Umění na troskách socialismu a na vrcholcích nacionalismu...
umění
Ukázky

Kulturní převlékání

585 Kč
Loutka mezi divadlem, filmem a televizí
Obsáhlá kniha pojednává o vedené loutce v českém filmu a televizi. O prostředcích výtvarného divadelního a filmového jazyka v oblasti loutkové inscenace, seriálu, filmu s divadelními loutkami, zejména v Československé televizi, České televizi a Krátk
umění

Loutka mezi divadlem, filmem a televizí

1 521 Kč
Město pro každého
(2x)
Město je fascinující lidský vynález, který se stal domovem pro většinu obyvatel naší planety. Jak ale pochopit něco tak složitého a přitom křehkého, jako je město? Manuál urbanisty začátečníka ti přiblíží, jak tato velká lidská mraveniště fungují.
umění
Ukázky

Město pro každého

536 Kč
Album Václav
(1x)
Kniha Album Václav zahajuje řadu Holomíčkových fotografických alb, jež budou postupně vycházet v nakladatelství Torst.
umění

Album Václav

890 Kč
Hyde Park Civilizace
Vítejte ve světě vědy a otázek současné společnosti. Ptáme se významných vědců a osobností naší civilizace. Vítejte v Hyde Parku Civilizace. Stejně jako oni, i my hledáme odpovědi. Pořad a kniha pro ty, co ví, že chtějí vědět.
umění

Hyde Park Civilizace

224 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 705 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 71 > >>