Nejprodávanější Kniha v roce 2024
příběhy ze života

Čerti nejsou - 11%
Anička má milého, kterého jí ale odvedli na dlouhých sedm let na vojnu.
příběhy ze života

Čerti nejsou

314 Kč
279 Kč
Luna z lůna - 11%
(4x)
Luna je zvláštní holčička. Mluví s hvězdami, duhu má jako klouzačku a mraky bere jako přátele, Jenže poslední dobou často pozoruje pozemský život a i když vnímá, že se tam dějí i složité věci, jedno jí nedá spát. Chtěla by poznat dotek.
příběhy ze života
Ukázky

Luna z lůna

251 Kč
223 Kč
Panda a dráček - 11%
Vychutnejte si uklidňující vliv pandy, která vám připomene širší souvislosti a naučí vás ocenit jednoduchost všedních okamžiků.
příběhy ze života

Panda a dráček

359 Kč
319 Kč
Tučňáček v nesnázích - 11%

Připoj se k Frantině a jejím úžasným dobrodružstvím a zachraňuj spolu s ní zvířata na celém světě! Když se Frantina ocitne úplnou náhodou na Antarktidě, nadchne ji kolonie tučňáků, kteří se právě chystají stěhovat na sever!

příběhy ze života
Ukázky

Tučňáček v nesnázích

224 Kč
199 Kč
Knížka o muminkovi, mimle a malé Mie - 11%
Jeden z prvních příběhů ze světa skřítků muminů, bambulů, hatifnatů, fififjonek a jiných tvorečků. Navíc ozvláštněný všelijak tvarovanými výseky do stránek, jimiž lze spatřit něco nečekaného, podivuhodného. Zkrátka tahle knížka bude děti bavit!
příběhy ze života
Ukázky

Knížka o muminkovi, mimle a malé Mie

233 Kč
207 Kč
Kočka v Zemi čísel - 6%
(7x)
Ivar Ekeland napsal veselý příběh o Hotelu Nekonečno a jeho hostech, Číslech. Příběh, který je doplněn půvabnými obrázky Johna O'Briena, velmi přístupným způsobem vysvětluje pojem nekonečna a potěší bez ohledu na věk všechny, které zajímá matematika.
příběhy ze života
Ukázky

Kočka v Zemi čísel

199 Kč
187 Kč
Zeď - Jak jsem vyrůstal za železnou oponou - 11%
(5x)
Světově úspěšná a oceňovaná kniha známého autora malým čtenářům přibližuje dobu komunismu, léta 1948-1989, kdy za „železnou oponou“ v Československu žili, pracovali a snili obyčejní lidé.
příběhy ze života

Zeď - Jak jsem vyrůstal za železnou oponou

356 Kč
316 Kč
Zimní drak - 11%
(1x)
Zimní drak si s sebou každý rok odnáší sníh a led, aby mohlo přijít jaro. Letos je ale všechno jinak. Drak si poranil křídlo a zimu nemá kdo odnést. Když je sníh a mráz nejtužší, na řadu přichází teplo přátelství, fantazie a chuť pomáhat.
příběhy ze života

Zimní drak

224 Kč
199 Kč
Jefferson dělá, co může - 11%
Zlehka budovaná bezprostřední detektivka, ve které autor s humorem sobě vlastním odhaluje dětem, co znamená manipulace a zneužívání neštěstí druhých, a přemýšlí o tom, jak vyléčit smutek a osamění.
příběhy ze života
Ukázky

Jefferson dělá, co může

269 Kč
239 Kč
Jules Verne a jeho dobrodružný svět - 11%
Objevujte nekonečné podmořské hlubiny s kapitánem Nemem, pospíchejte vstříc vyhrané sázce s Phileasem Foggem, stravte pět neděl v balónu anebo dva roky prázdnin na moři.
příběhy ze života

Jules Verne a jeho dobrodružný svět

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 473 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 48 > >>