Nejprodávanější Kniha v roce 2024
střední školy

Hebrejština nejen pro samouky - 11%
Učebnice hebrejštiny určená nejen samoukům přináší dvacet pět lekcí, přičemž po každé třetí z nich následuje opakovací pasáž Co si pamatujete? Učebnice je vhodná jak pro samouky, tak pro studium pod vedením učitele.
střední školy

Hebrejština nejen pro samouky

718 Kč
638 Kč
Němčina nejen pro samouky - 11%
Zcela nová učebnice němčiny přináší slovní zásobu v rozsahu asi 2500 slov, veškerou základní mluvnici, užitečnou frazeologii a praktické konverzační obraty. Titul tvoří: učebnice, klíč se slovníčkem, nahrávka v mp3.
střední školy

Němčina nejen pro samouky

449 Kč
399 Kč
Konfliktní regiony světa – Evropa - 11%
Publikace nejen mapuje aktuální ozbrojené konflikty či jiné geografické a politické problémy v Evropě (tj. „horké lokality“ v Severním Irsku, Skotsku, Španělsku, bývalé Jugoslávii a Rusku), ale také je vysvětluje na základě historických souvislostí.
střední školy

Konfliktní regiony světa – Evropa

180 Kč
160 Kč
Matematika 2 pro střední odborná učiliště
Druhý díl učebnicové řady Matematika pro střední odborná učiliště jsme rozdělili do tří tematických celků: Lineární rovnice a nerovnice; Soustavy lineárních rovnic a nerovnic a Funkce.
střední školy

Matematika 2 pro střední odborná učiliště

220 Kč
Business Result Second Edition Pre-intermediate Student´s Book with Online Practice - 11%
Business Result Second Edition offers business professionals more communication and language practice than ever before, helping students develop relevant communication skills they can use immediately in the workplace.
střední školy

Business Result Second Edition Pre-intermediate Student´s Book with Online Practice

845 Kč
751 Kč
Maturita z anglického jazyka - 11%
Publikace Maturita z anglického jazyka - Maturitní témata si klade za cíl důkladně připravit žáky především na ústní část maturitní zkoušky z anglického jazyka.
střední školy

Maturita z anglického jazyka

269 Kč
239 Kč
Dějiny 19. století pro střední školy Učebnice
Pracovní sešit spolu s učebnicí tvoří jedinečnou učebnicovou sadu zaměřenou na období „dlouhého“ 19. století (1789-1914). Pracovní sešit nabízí nový pohled na středoškolskou výuku dějin 19. století:
střední školy

Dějiny 19. století pro střední školy Učebnice

268 Kč
English File Third Edition Intermediate Plus Student´s Book - 11%
A new edition of the best-selling English File, improved throughout with brand new digital components to use inside and outside the classroom. English File Third edition – the best way to get your students talking.
střední školy

English File Third Edition Intermediate Plus Student´s Book

643 Kč
571 Kč
Angličtina pro lamy - 11%
Angličtinář s mnohaletou praxí napsal knížku o anglickém jazyce, která je vtipná, a přitom poučná. Oslovit může nejen věčné začátečníky, ale i studenty, kteří mají potíže s tradičními učebnicemi nebo si prostě chtějí něco ujasnit.
střední školy

Angličtina pro lamy

269 Kč
239 Kč
Atlas lidského těla - 10%
Lidské tělo je úžasným, dokonale propracovaným strojem, který jako celek vykonává značné množství funkcí. Pro naplnění každé z nich je zapotřebí celé jedné orgánové soustavy, jež je tvořena jednotlivými orgány.
střední školy

Atlas lidského těla

299 Kč
269 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 277 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 28 > >>