Nejprodávanější e-knihy v roce 2024
neobyčejné osudy

Myšlenky zločince v české kotlině - 20%
(1x)
Absolvovala studijní pobyty u FBI a Kanadské královské jízdní policie. Podílela se na vyšetřování nechvalně proslulých Orlických vražd. Za více než třicet let své kariéry pomáhala objasnit stovky vražd, loupeží i znásilnění.
neobyčejné osudy
Ukázky

Myšlenky zločince v české kotlině

279 Kč
223 Kč
Rabínka v zácviku - 20%
„Jmenuju se Kamila a rozhodla jsem se stát první českou rabínkou.“ Jak dojde k tomu, že se žena bez židovských kořenů rozhodne konvertovat? Kamila Kopřivová alias Rabínka v zácviku vás provede nejen vlastním příběhem, ale také všemi podstatnými aspekty judaismu.
neobyčejné osudy
Ukázky

Rabínka v zácviku

269 Kč
215 Kč
Deník - 20%
(10x)
Proslulá kniha obsahuje deníkové záznamy židovské dívky, která se s rodinou za války ukrývala před nacisty ve skrýši starého domu na předměstí Amsterodamu.
neobyčejné osudy
Ukázky

Deník

199 Kč
159 Kč
Vladimíra Čerepková - 20%
(2x)
Netradiční biografie propojuje vzpomínky pamětníků s dokumenty z pasťáků, soudů, léčeben. Součástí je rozhovor s básnířkou, který se uskutečnil rok před její smrtí. Vzniká tak detektivka života, kde o tom, kdo byla V. Čerepková, rozhodne sám čtenář.
neobyčejné osudy
Ukázky

Vladimíra Čerepková

248 Kč
198 Kč
Muž, který si pletl manželku s kloboukem a jiné klinické povídky - 20%
Oliver Sacks je dnes snad nejslavnější neuropsycholog na světě. Jeho „klinické povídky“ nejsou jen nezúčastněné kazuistiky kuriózních případů.
neobyčejné osudy
Ukázky

Muž, který si pletl manželku s kloboukem a jiné klinické povídky

276 Kč
221 Kč
Rozehraný život - 20%

Lubomír Kaválek byl jedním z největších českých šachistů všech dob – a jeho paměti nazvané Rozehraný život nabízejí fascinující vhled do jeho života. Kaválkova šachová kariéra slibně začala v Československu a vyvrcholila v USA.

neobyčejné osudy
Ukázky

Rozehraný život

398 Kč
318 Kč
Zápisník abstinentky - 20%
(2x)
Jak se daří autorce vítězného blogu Magnesia Litera 2019 s odstupem jednoho roku od chvíle, kdy vydala úspěšnou knihu o svém boji se závislostí na alkoholu? Jaký je „střízlivý“ život abstinující alkoholičky? Michaela vypráví o tom, jak obtížné je abstinovat ve společnosti, kde je pití společenská norma.
neobyčejné osudy
Ukázky

Zápisník abstinentky

209 Kč
167 Kč
Bratrstvo tajných hrobů - 20%
Kniha vyprávění a vzpomínek plk. Valeriána zachycuje dvacet různých případů, členěných do tématických kapitol. Jako příslovečná červená nit jimi prochází kariérní a profesní vzestup kriminalisty, od typického začátečníka, až po šéfování "mordpartě".
neobyčejné osudy
Ukázky

Bratrstvo tajných hrobů

99 Kč
79 Kč
Most špionů aneb má cesta z pekla ke svobodě - 20%
Životopisné vyprávění začíná v roce 1969, kdy se autor a hlavní hrdina knihy v jedné osobě dostane nedobrovolně do osidel vojenské kontrarozvědky.
neobyčejné osudy
Ukázky

Most špionů aneb má cesta z pekla ke svobodě

279 Kč
223 Kč
Pověz mi, jak žijete - 20%
(1x)
Osobité vzpomínkové vyprávění o archeologických výpravách na Blízký východ, kterých se královna detektivek zúčastnila ve třicátých letech minulého století společně se svým manželem Maxem Mallowanem.
neobyčejné osudy
Ukázky

Pověz mi, jak žijete

359 Kč
287 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 183 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 19 > >>