Nejprodávanější Kniha v roce 2024
psi

Bulteriéři - 11%
Bulteriéři - tak jsou v této knize nazývána všechna plemena obecně známá jako teriéři typu Bull. Typické znaky tělesné stavby je natolik odlišují od jiných plemen, že o jejich příslušnosti není většinou nejmenších pochyb.
psi

Bulteriéři

629 Kč
559 Kč
Kynologická příručka - 11%
Odborná publikace, která poskytuje vysvětlení některých podstatných věcí důležitých pro chov psů. V první části přináší základní informace o výživě, tělovědě, plemenitbě, chovu a výcviku psa.
psi

Kynologická příručka

314 Kč
279 Kč
Od strachu k pohodě - 11%

Zbavte svého psa obav z veterináře, návštěv, ohňostrojů… Asi málokdo toho udělal pro citlivý přístup ke psům tolik jako veterinář Marty Becker.

psi

Od strachu k pohodě

359 Kč
319 Kč
Psí atlas - 11%
Znáte dobře psí plemena? Víte, jak vypadá trišonek, faxteriér nebo dharmatin? To vše a ještě mnohem více zjistíte uvnitř této knížky.
psi

Psí atlas

224 Kč
199 Kč
Jaký typ je váš pes? - Přizpůsobte tréninkové metody povaze svého psa - 11%
Každý pes je jiný. Nejde jen o to, jestli je malý nebo velký, tlustý nebo tenký – při tréninku hraje klíčovou roli jeho povaha. Možná si řeknete, že svého psa přece znáte jako svoje boty, ale ono je to trochu složitější...
psi

Jaký typ je váš pes? - Přizpůsobte tréninkové metody povaze svého psa

242 Kč
215 Kč
Pachové práce služebních psů - 11%

Kniha "Pachové práce služebních psů" patří ke stěžejním dílům naší kynologické literatury a od svého prvního vydání v roce 1954 nebyla ve svém oboru dosud překonána.

psi

Pachové práce služebních psů

269 Kč
239 Kč
Štěně - 11%
Štěňata jsou velmi zvědavá a prozkoumávají své okolí s nevázanou chutí ke hře a plny očekávání. Prvními nemotornými krůčky a pohledem velkých štěněčích očí si v mžiku získají srdce každého...
psi

Štěně

143 Kč
127 Kč
101 tipů jak vychovat poslušného a spokojeného psa - 11%
(1x)
Kniha pro všechny majitele psů, kteří chtějí vědět, jak se o svého čtyřnohého miláčka správně starat a jak z něj vychovat poslušného a spokojeného společníka od uznávané cvičitelky psů Kyry Sundanceové.
psi

101 tipů jak vychovat poslušného a spokojeného psa

242 Kč
215 Kč
Agility - Od první překážky k velkému parkuru - 11%
Cílený skok přes překážku, průběh tunelem a vzápětí v rychlém tempu slalom mezi tyčkami – tak vypadá agility. Viviane Theby a Michaela Hares vám ukáží, jak nacvičovat jednotlivé překážky..
psi

Agility - Od první překážky k velkému parkuru

224 Kč
199 Kč
Nacvičujeme přivolání psa
Skvělé rady zkušené trenérky psů, jak postupovat, aby pes přiběhl na zavolání za každé situace.
psi

Nacvičujeme přivolání psa

89 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 40 položek
<< < 1 2 3 4 > >>