Nejprodávanější tituly v roce 2024
Humanitní obory

Teorie výchovy - tradice, současnost, perspektivy - 20%
Monografie Teorie výchovy – tradice, současnost, perspektivy má sloužit vysokoškolským pedagogům i širší odborné veřejnosti jako opora při vědním bádání, výuce a dalším vzdělávání v jedné ze základních pedagogických disciplín.
Humanitní obory
Ukázky

Teorie výchovy - tradice, současnost, perspektivy

200 Kč
160 Kč
Přehled speciální pedagogiky - 11%
Praktická příručka provází čtenáře speciální pedagogikou, seznamuje s oborem jako takovým a provází jednotlivými dílčími obory. Čtenáři v ní naleznou základní přehled psychopedie, logopedie, surdopedie, tyflopedie, somatopedie a etopedie.
Humanitní obory

Přehled speciální pedagogiky

332 Kč
295 Kč
Psychologie hudby v profesionální hudební výchově - 11%
Tento text je určen především studentům hudebních oborů uměleckých škol, kteří si chtějí osvojit základní vědomosti a dovednosti z oblasti hudební psychologie a pedagogiky pro získání tzv. pedagogické aprobace.
Humanitní obory

Psychologie hudby v profesionální hudební výchově

132 Kč
118 Kč
Psychosociální krizová spolupráce - 20%
Učebnice se zaměřuje se na současný vývoj: klade důraz na odolnost, komunitu, duchovní potřeby a zdroje, partnerství, rozmanitost a mezioborovost (kterou reprezentuje i autorský kolektiv).
Humanitní obory
Ukázky

Psychosociální krizová spolupráce

365 Kč
292 Kč
Tautologie a kontradikce v češtině - 11%
Tématem publikace jsou dva typy výpovědí s exponovanou logickou formou: tautologie, jejichž definičním rysem je apriorní pravdivost (Osud je osud; Kdo přijde, ten přijde; Když nechceš, tak nechceš;Buď zavolá, nebo nezavolá).
Humanitní obory

Tautologie a kontradikce v češtině

215 Kč
191 Kč
Člověk, jeho mozek a svět - 20%
Kniha přináší některé poznatky o nejkomplikovanější stavbě, kterou na Zemi máme - o lidském mozku. Osloví jistě čtenáře z řad studentů psychologie, pedagogických oborů, sociologie, medicíny, ošetřovatelství, rehabilitace, ale i odborníky zmíněných oborů.
Humanitní obory
Ukázky

Člověk, jeho mozek a svět

339 Kč
271 Kč
Sociální práce s lidmi s duševním onemocněním - 20%
Kniha je určena odborníkům pracujícím v pomáhajících profesích a veřejnosti se zájmem o problematiku duševně nemocných. Úvod vymezuje základní pojmy a možnosti výskytu duševních onemocnění.
Humanitní obory
Ukázky

Sociální práce s lidmi s duševním onemocněním

229 Kč
183 Kč
Soudobá sociologie II - 20%
Série učebních textů je zaměřena na aktuální otázky soudobé sociologie; druhý díl se tematicky orientuje na problematiku sociálního jednání a sociální struktury.
Humanitní obory
Ukázky

Soudobá sociologie II

190 Kč
152 Kč
Propedeutika vnitřního lékařství - 14%
Tato zcela přepracovaná a doplněná publikace navazuje na mimořádně úspěšnou učebnici z roku 1997, která spolu s dřívějšími 9 vydáními ve formě skript a 2 dotisků knižního vydání je vydávána celkem po třinácté a byla používána na všech lékařských fakultách.
Humanitní obory
Ukázky

Propedeutika vnitřního lékařství

330 Kč
284 Kč
Poradenská psychologie pro děti a mládež - 20%
Autoři předkládají touto publikací základní studijní text, nepostradatelný pro všechny studenty psychologie a pedagogických oborů. Čtenáři získají stručnou a jednoduchou formou přehled o problematice psychologického poradenství pro děti a mládež.
Humanitní obory
Ukázky

Poradenská psychologie pro děti a mládež

191 Kč
153 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 31 položek
<< < 1 2 3 4 > >>