Nejprodávanější e-knihy v roce 2024
historické osobnosti

Jan Hus známý i neznámý - 20%
Jiří Kejř vypráví přístupnou formou příběh života mistra Jana Husa, systematicky vysvětluje pohnutky jednání tohoto významného myslitele i podstatu jeho individualistického založení.
historické osobnosti
Ukázky

Jan Hus známý i neznámý

100 Kč
80 Kč
Kardinál Josef Beran - 20%
Známý publicista B. Svoboda s pomocí materiálu soustředěného zesnulým církevním historikem J. V. Polcem se ujal tohoto úkolu a souvisle vylíčil život statečného českého kardinála od jeho mladosti v Plzni, přes studia v Římě, učitelskou činnost v Praze, věznění v německých koncentrácích až po jeho činnost v roli pražského arcibiskupa a českého primase.
historické osobnosti
Ukázky

Kardinál Josef Beran

199 Kč
159 Kč
Dívky, které přežily Sibiř - 20%
„Dodnes nemůžu pochopit, jak jsem to já, taková malá holčička, mohla všechno přežít. Bez táty, bez mámy." V první polovině 40. let bylo do Sovětského svazu násilně deportováno několik set tisíc Polek.
historické osobnosti
Ukázky

Dívky, které přežily Sibiř

349 Kč
279 Kč
Dopisy od Sisi - 20%
(1x)
Dopisy od Sisi nabízejí jedinečnou možnost začíst se do 24 Alžbětiných dosud nepublikovaných osobních psaní, která pocházejí z Tajného domácího archivu rodu Wittelsbachů.
historické osobnosti
Ukázky

Dopisy od Sisi

254 Kč
203 Kč
Odtajněné archivy Vatikánu - 20%
Dne 2. března 1939 byl papežem zvolen kardinál Eugenio Pacelli pod jménem Pius XII. Měl nadlidský úkol: provést církev strašlivými roky druhé světové války.
historické osobnosti
Ukázky

Odtajněné archivy Vatikánu

399 Kč
319 Kč
Žila jsem příliš krátce
Ve strhujícím životopisném románu sleduje Monika Czernin stopy své neobyčejné pratety Nory Kinské a nechává před našima očima vyvstat obraz ženy mladé, odvážné a plné života.
historické osobnosti
Ukázky

Žila jsem příliš krátce

249 Kč
Královna Alžběta II. - 20%
(3x)
Je to žena, jejíž život provází samá nej – nejdéle vládnoucí, nejzcestovalejší a na stydlivého člověka i nejspolečenštější, neboť se tváří v tvář potkala s více poddanými než kterýkoli jiný panovník v dějinách.
historické osobnosti
Ukázky

Královna Alžběta II.

389 Kč
311 Kč
Mengele: Odhalení Anděla smrti - 20%
Josef Mengele, jeden z nejhorších válečných zločinců všech dob, se stal symbolem jak strašlivého nacistického režimu, tak naprostého selhání spravedlnosti v poválečném světě.
historické osobnosti
Ukázky

Mengele: Odhalení Anděla smrti

269 Kč
215 Kč
Muž bez tváře - 20%
(1x)
Fascinující vyprávění o Putinově vzestupu a vládě je vynikajícím dílem žurnalistické literatury a českému čtenáři přinese nejedno překvapení.
historické osobnosti
Ukázky

Muž bez tváře

215 Kč
172 Kč
Smrt na kůru - 20%
(1x)
Likvidace zastupujícího říšského protektora Heydricha bývá považována za jeden z nejodvážnějších činů nejen v kontextu československého odboje, ale celé druhé světové války. Román Smrt na kůru ukazuje přípravu k likvidaci nacistického smrtihlava.
historické osobnosti
Ukázky

Smrt na kůru

248 Kč
198 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 130 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 13 > >>