Nejprodávanější e-knihy v roce 2024
hobby

Pracujeme se dřevem - 20%
Kniha je členěna do kapitol podle postupů práce: začíná nákupem, sušením a skladováním dřeva, následují technologické postupy (broušení, štípání, tesání, řezání, soustružení, spojování a ochrana povrchu) a popis vybavení díly a vhodných nástrojů.
hobby
Ukázky

Pracujeme se dřevem

127 Kč
102 Kč
Recepty starých mistrů - 20%
Kniha historických malířských receptů je určena malířům, restaurátorům, historikům a milovníkům umění. Je tvořena výběrem nejzajímavějších malířských receptů od starověku do období baroka, které dokumentují dobovou uměleckou praxi a jsou dodnes prakticky použitelné.
hobby
Ukázky

Recepty starých mistrů

349 Kč
279 Kč
Tohle je háčkování - 20%
Nechte se provést světem háčkování od zkušené lektorky! Kniha je členěna do kapitol dle náročnosti, a tak se ke všemu dopracujete pěkně krok za krokem. V každé části se naučíte jeden nový postup a procvičíte si ho na výrobku, který je pro něj jako stvořený.
hobby
Ukázky

Tohle je háčkování

249 Kč
199 Kč
Dekorace z pedigu - 20%
Tvoříme ty nejhezčí dekorace z pedigu! Svět pedigu vás okouzlí svými možnostmi, je krásné sledovat, jak se z tak prostého materiálu dají vyrobit nejrozmanitější předměty.
hobby
Ukázky

Dekorace z pedigu

169 Kč
135 Kč
Encyklopedie digitální fotografie - 20%
Průvodce světem digitální fotografie od A do Z. Jediný eBook v kterém najdete úplně vše pohromadě: od nastavení fotoaparátu, přes problematiku exponometrie, ostření, až po specifika digitální fotografie (barvy, filtry, obrazové formáty).
hobby
Ukázky

Encyklopedie digitální fotografie

349 Kč
279 Kč
Háčkovaná ZOO - 20%
Autorka úspěšných knih Háčkování a Háčkování 2 předkládá další podrobné a srozumitelné postupy na zhotovení 20 úžasných háčkovaných zvířátek ze ZOO s krátkou vysvětlující školičkou základů techniky v úvodu.
hobby
Ukázky

Háčkovaná ZOO

169 Kč
135 Kč
Šití tašek, kabelek a doplňků - 20%
(1x)
Návody od české autorky na šití překrásných a praktických tašek, kabelek a doplňků. Představte si ten pocit, když se vás někdo zeptá, odkud máte tu novou báječnou kabelku, a vy bez mrknutí oka odpovíte: „To je moje práce."
hobby
Ukázky

Šití tašek, kabelek a doplňků

299 Kč
239 Kč
Provázkové obrázky - 20%
V této knížce najdeme konkrétní postupy k velmi jednoduchým provázkovým trikům, které zvládnou již předškolní děti, ale i k opravdovým „mistrovským dílům,“ která už vyžadují určitou zručnost.
hobby
Ukázky

Provázkové obrázky

169 Kč
135 Kč
Velká kniha hádanek - 20%
Unikátní publikace Velká kniha hádanek obsahuje více než 600 hádanek setříděných do osmi tematických okruhů.
hobby
Ukázky

Velká kniha hádanek

149 Kč
119 Kč
Háčkování - 20%
Moderně pojatá kniha od české autorky o klasické textilní technice je na trhu ojedinělá. Je zaměřena výhradně na háčkování s podrobnou školičkou pro začátečníky, doplněnou o fotografie a barevné nákresy základních ok a technik.
hobby
Ukázky

Háčkování

297 Kč
238 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 55 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>