Nejprodávanější e-knihy v roce 2024
umění

Toyen - Ilustrovaná biografie - 20%
Marie Čermínová alias Toyen byla světově proslulou umělkyní. Zažila zlatá léta v období první republiky i strasti druhé světové války. Věhlasu se dočkala zejména ve Francii, kde většinu svého života pobývala.
umění
Ukázky

Toyen - Ilustrovaná biografie

179 Kč
143 Kč
Estetika ambiguity - 20%
Setrvávání v ambiguitě stojí v základu naší zkušenosti s uměleckými díly. Dvojznačnost je zakleta v žánru i v obsahu, v pohybu mezi filozofickým zkoumáním a uměleckou expresí, ...
umění
Ukázky

Estetika ambiguity

130 Kč
104 Kč
Hodně starej jaguár - 20%
Michael Třeštík o umění nejen píše, ale také ho sám tvoří. Po encyklopediích, v nichž výtvarná díla a architekturu zpřístupnil rodičům i dětem, se pouští do vlastní tvorby. A to samozřejmě s nadsázkou a ironií.
umění
Ukázky

Hodně starej jaguár

219 Kč
175 Kč
Rozum, nerozum a přesvědčivost obrazů - 20%
Reflexe v kolektivní monografii Michaely Fišerové, Martina Švantnera, Felixe Boreckého a Ondřeje Váši byla motivována snahou analyzovat různorodé manipulační strategie, jejichž předmětem je obraz a spolu s ním i my, jeho recipienti.
umění
Ukázky

Rozum, nerozum a přesvědčivost obrazů

220 Kč
176 Kč
Ruční tkaní na stavech, stávcích a rámech - 20%
Seznámíte se se základními i složitějšími technikami tkaní, jako jsou plátnová a rypsová vazba, ručně vázaná uzlíková technika, gobelínové tkaní a další, s jejich využitím u módních a bytových textilií.
umění
Ukázky

Ruční tkaní na stavech, stávcích a rámech

288 Kč
230 Kč
Tajemství pražských klášterů - Královská kanonie premonstrátů na Strahově - 20%
Strahovský klášter, přezdívaný Pražský Sion, to je unikátní, téměř devítisetletá instituce. Společně prozkoumáme jeho dějiny i ojedinělý areál.
umění
Ukázky

Tajemství pražských klášterů - Královská kanonie premonstrátů na Strahově

299 Kč
239 Kč
Myšlení hranice / hranice myšlení - 20%
Studenti a kolegové Miroslava Petříčka vydali u příležitosti jeho životního jubilea počet z vlastního myšlení a bádání, které se po jeho vzoru pouští do této riskantní oblasti.
umění
Ukázky

Myšlení hranice / hranice myšlení

270 Kč
216 Kč
Pravěké umění - 20%
(1x)
Cílem této práce je synteticky z mezioborové perspektivy popsat a analyzovat genezi lidské tvořivosti v kontextu evoluce člověka a kultury.
umění
Ukázky

Pravěké umění

320 Kč
256 Kč
Wohnout - 20%
Wohnout sladkých dvacet je autobiografická kniha o kapele Wohnout, která v roce 2016 oslavila dvacetileté výročí existence. Popisuje cestu od dětství do dospělosti, od prvních hudebních krůčků po vyprodané sály.
umění
Ukázky

Wohnout

249 Kč
199 Kč
Co je nového ve filmové vědě - 20%
Co může o filmu prozradit filmová věda, disciplína, která jej uchopuje kriticky, historicky i teoreticky? Film se vlivem technologií i diváckých nároků neustále proměňuje a s tím se mění způsoby jeho vnímání, interpretace a zkoumání.
umění
Ukázky

Co je nového ve filmové vědě

160 Kč
128 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 79 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 8 > >>