Nejprodávanější e-knihy v roce 2024
dobrodružné

Noční slunce - 20%
Malá Katka zažívá složité období. Zůstala sama s tátou, musela se přestěhovat na venkov a v novém velkém domě je jí smutno.
dobrodružné
Ukázky

Noční slunce

209 Kč
167 Kč
Prázdnice - 20%
Morrigan a její přátelé přežili první rok jako hrdí studenti elitní Divinské společnosti, pomohli zničit Přízračný trh a prokázali věrnost jednotce 919.
dobrodružné
Ukázky

Prázdnice

319 Kč
255 Kč
Uvězněni v Robloxu - 20%
Nora, Sami a Capucine nejsou obyčejní třeťáci... Jsou to fanoušci videoher a hlavně Robloxu. Jakmile se objeví nová zajímavá hra, hned se na ni vrhnou.
dobrodružné
Ukázky

Uvězněni v Robloxu

209 Kč
167 Kč
Zloději stínu – Tajemství dračích mečů - 20%
I přes varování, že magii je radno se vyhnout, uzavřeli Callan a jeho parťáci dohodu s Okem – zlověstným myslícím předmětem. Byla to jediná možnost, jak pomoci umírajícímu kamarádovi.
dobrodružné
Ukázky

Zloději stínu – Tajemství dračích mečů

279 Kč
223 Kč
Klub Klikařů - Boj o Krkavec - 20%
Krkavec – na první pohled obyčejný kopec se starou rozhlednou a televizní věží kousek za Plzní, býval oblíbeným cílem výletů. Teď ale kolem něj vyrostl plot a nikdo tam nesmí. Přesto však není opuštěný.
dobrodružné
Ukázky

Klub Klikařů - Boj o Krkavec

209 Kč
167 Kč
Syn lovce medvědů - 20%
Jde o historicky první mayovku publikovanou v češtině. Syn lovce medvědů též v roce 1958 jako první prolomil komunistický zákaz vydávat romány Karla Maye, tvůrce údajného braku.
dobrodružné
Ukázky

Syn lovce medvědů

269 Kč
215 Kč
Enola Holmesová - Případ levoruké dámy - 20%

Druhý díl napínavé série pro všechny mladé milovníky detektivek a viktoriánské Anglie Enola se stále skrývá před svým bratrem – slavným detektivem Sherlockem Holmesem. Když ale objeví tajnou skrýš plnou brilantních kreseb, vyrazí po stopě jejich autorky, mladé lady Cecily, která beze stopy zmizela ze své ložnice.

dobrodružné
Ukázky

Enola Holmesová - Případ levoruké dámy

199 Kč
159 Kč
Příběh čarodějnictví - 20%
(1x)

Brystal změnila svět, ale to je jen začátek… Druhý díl série Příběh magie. Brystal a její přátelé zachránili svět před zlou Sněhovou královnou a zajistili celosvětové přijetí magické komunity. Jenže oslavy netrvají dlouho.

dobrodružné
Ukázky

Příběh čarodějnictví

279 Kč
223 Kč
Kočičí válečníci: Nové proroctví (2) - Východ měsíce - 20%
Ostrodráp a jeho společníci jsou právě v polovině své strastiplné výpravy. Loučí se s Půlnocí a vydávají se na cestu zpět do lesa, aby svým klanům vyřídili, jak se mohou zachránit před zkázou. Jenže ve skalách na ně číhá smrtící nebezpečí…
dobrodružné
Ukázky

Kočičí válečníci: Nové proroctví (2) - Východ měsíce

189 Kč
151 Kč
Kočičí válečníci: Nové proroctví 1 - Půlnoc - 20%
Ostrodráp vyslechne z úst Hvězdného klanu zlověstné proroctví, které ho varuje, že kočičím klanům hrozí dosud nepoznané nebezpečí. Mladý válečník se proto spolu s několika přáteli vydává na výpravu do neznámých končin, aby zachránil les před zničením.
dobrodružné
Ukázky

Kočičí válečníci: Nové proroctví 1 - Půlnoc

189 Kč
151 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 129 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 13 > >>