Nejprodávanější e-knihy v roce 2024
alternativní medicína

Léčivá energie krystalů - 20%
Léčivé krystaly pro útěchu, rovnováhu i léčbu emocí V nádherně zpracované publikaci se dozvíte, jak vám krystaly a léčivé kameny pomohou v boji se stresem či úzkostí a jak v sobě s jejich přispěním najdete štěstí, lásku a vnitřní mír.
alternativní medicína
Ukázky

Léčivá energie krystalů

310 Kč
248 Kč
Oleje, krémy a masti z léčivých rostlin - 20%
Pro všechny fanoušky léčivých rostlin, kteří rádi využívají jejich sílu pro své zdraví. Léčivé oleje, krémy a masti vyrobené z bylin dokážou ulevit od mnoha zdravotních potíží. Expert na léčivé rostliny Rudi Beiser krok za krokem vysvětluje různé metody výroby olejových výtažků a dává návod, jak je správně použít.
alternativní medicína
Ukázky

Oleje, krémy a masti z léčivých rostlin

279 Kč
223 Kč
Aromaterapie podle ročních období - 20%
Z tisíce okvětních lístků získáme jednu kapku vzácného oleje. Éterické oleje zachycují něco jedinečného, co zasahuje naše smysly na mnoha úrovních. Harmonizují emoce, posilují intuici a zlepšují zdraví.
alternativní medicína
Ukázky

Aromaterapie podle ročních období

279 Kč
223 Kč
Herbář - 20%
Naučte se využívat ozdravné působení přírody v každodenním životě.
alternativní medicína
Ukázky

Herbář

212 Kč
170 Kč
Plodnost - 20%

O ženách a matkách Autorkou knihy je známá psychogynekoložka MUDr. Helena Máslová, jejíž unikátní přístup umožňuje pochopit příčiny neplodnosti ve své komplexitě. Její metody práce přinášejí nezpochybnitelné úspěchy a mnoha ženám pomohly splnit už téměř ztracený sen o dítěti.

alternativní medicína
Ukázky

Plodnost

299 Kč
239 Kč
Posvátná a léčivá bylinná piva - 20%
Kniha přináší staré recepty na podávání bylin – fermentovaných do podoby piva. Většina z nich pochází ze středověké Anglie.
alternativní medicína
Ukázky

Posvátná a léčivá bylinná piva

329 Kč
263 Kč
Učebnice ájurvédy III. - 20%
(1x)
Ájurvéda je lékařská věda, jejímž cílem je uzdravování, udržování kvality života a dosažení dlouhověkosti. Toužíte proniknout do tajemství nejstaršího dochovaného systému léčení na naší planetě?
alternativní medicína
Ukázky

Učebnice ájurvédy III.

595 Kč
476 Kč
Cesta k uzdravení - 20%

Autor popisuje z hlediska své dvacetileté léčitelské praxe zdraví a nemoc jako zákonité důsledky našeho pojetí života. Velkou pozornost věnuje průběhu léčení pomocí vkládání rukou.

alternativní medicína
Ukázky

Cesta k uzdravení

279 Kč
223 Kč
Nečekaný lék - 20%
Nechejte na sebe působit malé dávky stresu - nechejte se léčit hormezí! Víte, - proč je zdravé nesnídat, - že jsme spíš masožravci než býložravci, - jak alkohol prospívá našemu srdci, - proč je horká vana lék, - jak vás dobrá nálada ochrání před obezitou a stařeckou demencí...?
alternativní medicína
Ukázky

Nečekaný lék

119 Kč
95 Kč
Dobroty pro diabetiky - 20%
Přes 60 receptů. Ve sladkých jídlech této kuchařky nenaleznete žádný přidaný cukr. Jejich přirozenou sladkost zajišťuje ovoce, nebo jsou přislazovány stévií či medem. Slané recepty mají nízkosacharidové složení. Jsou to prostě dobroty, které budou chutnat jak diabetikům, tak těm, kdo chtějí omezovat cukr ve své stravě.
alternativní medicína
Ukázky

Dobroty pro diabetiky

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 51 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>