Nejprodávanější Kniha v roce 2024
partnerství

Jak přežít krizi v rodině
Manželství, nebo život na psí knížku? Komu z rodičů patří dítě? Jak se domoct výživného? Kdo koho víc týrá? Jak se rychle rozvést? A rozvádět se vůbec? Musí mě dítě poslechnout? Do jakého věku?
partnerství

Jak přežít krizi v rodině

239 Kč
Královna a divoška - 11%
Anselm Grün a jeho sestra Linda Jaroschová vybrali 14 ženských archetypů a spojili je s postavami biblických žen. Tyto biblické ženy, které představují vždy silnou stránku určitého archetypu, mohou současným ženám pomoci odhalit vlastní podstatu.
partnerství
Ukázky

Královna a divoška

250 Kč
222 Kč
O lásce - 11%
Všichni v sobě máme zárodky lásky.
partnerství

O lásce

251 Kč
223 Kč
Tajná tantrická cesta lásky - 11%
(1x)
Mimořádná kniha představující pohled soudobého tantrického mistra na lásku, intimitu a vztahy. Vydaná v sedmi jazycích a prodávaná po celém světě je Tantrická cesta lásky mnohými považována za nejlepšího průvodce k duchovnímu milostnému vztahu.
partnerství

Tajná tantrická cesta lásky

405 Kč
360 Kč
Sex v lidském milování - 11%
(1x)
Kniha je založena na autorových přednáškách, které měl v roce 1966 na Kalifornské univerzitě. Autor zde svým typickým esejistickým, humorným a místy prostořekým způsobem pojednává o sexualitě ze všech možných úhlů.
partnerství

Sex v lidském milování

89 Kč
79 Kč
Vědomá prostitutka - 6%
(1x)
Veronica Monet se s vámi v této knize podělí o dovednosti a znalosti, které jí umožnily účtovat si za svůj čas ty nejvyšší honoráře. Naučíte se sexuální techniky, které tvoří jádro placených sexuálních služeb.
partnerství

Vědomá prostitutka

280 Kč
263 Kč
Příprava na tantru - 11%
R. Preece v knize Příprava na tantru líčí své osobní zážitky z tantrické praxe a nabízí mnohé poznatky, které získal jako učitel meditace a psychoterapeut, a zároveň z psychologického hlediska ukazuje duchovní a transformativní význam úvodních praxí
partnerství

Příprava na tantru

306 Kč
272 Kč
Komunikace s lidmi s demencí - 11%
Dobře komunikovat znamená dobře pečovat. Kniha představuje základy komunikace při péči o pacienty, ale zaměřuje se zejména na osoby s demencí. Důležité je, aby se člověk s demencí cítil respektovaný a oceňovaný (hovoří se o tzv. validaci).
partnerství

Komunikace s lidmi s demencí

224 Kč
199 Kč
Pavučina minulosti - 11%
(1x)
Je možné žít kvalitní život, přestože dětství pro nás byla takřka jednolitá hrůza a formovala nás rodina, která závažnou patologii vydávala za normu? Životní motiv od raného dětství zneužívané Zuzky, jejíž příběh přinesla Hra na pavoučka.....
partnerství

Pavučina minulosti

269 Kč
239 Kč
Tao sexu - 11%

Nové upravené vydání Kurasova bestselleru od roku 2004. S obvyklým humorem, spikleneckým pomrkáváním na znalce a laskavou shovívavostí k neznalcům zábavně, srozumitelně a svižně nastiňuje obnovování tradic staročínských taoistických...

partnerství

Tao sexu

143 Kč
127 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 105 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 11 > >>