Nejprodávanější Kniha v roce 2024
hudba

Nenech se zas oblbnout - 11%
(1x)
Kniha rozhovorů s předními představiteli amerického hard core punku nejen o hudbě, ale především o jejich názorech, o jejich postoji ke společnosti, pohledu na politiku, na Spojené státy, i na samotné punkové hnutí.
hudba

Nenech se zas oblbnout

268 Kč
238 Kč
Divergent Conduction - 11%
Smyslem této publikace je přiblížit a zpřístupnit oblast kolektivní hudební improvizace jako tvůrčího principu. Publikace je určená profesionálním hudebníkům, odborné i laické veřejnosti, lektorům hudby, studentům a všem zájemcům hudební tvorby.
hudba

Divergent Conduction

144 Kč
128 Kč
Slyšet a myslet u klavíru - 11%

Práce na rozvoji talentu interpreta – klavíristy. Kniha poskytuje komplexní pohled na problematiku rozvíjení talentu klavíristy, a to propojením psychologických aspektů s hudebně-teoretickými, interpretačními i klavírně-technickými.

hudba

Slyšet a myslet u klavíru

233 Kč
207 Kč
1964: Oči bouře - 11%
(2x)
Unikátní velkoformátová dárková kniha fotografií a vzpomínek sira Paula McCartneyho z přelomového období legendárních The Beatles.
hudba
Ukázky

1964: Oči bouře

1 349 Kč
1 199 Kč
Klavírní myšlení Ivana Klánského - 11%
Kniha představuje významnou osobnost současného pianistického umění, prof. Ivana Klánského. Pojednává o jeho tvůrčím a pedagogickém zrání, životní cestě od jeho prvních klavírních krůčků přes studia na konzervatoři a AMU v Praze.
hudba

Klavírní myšlení Ivana Klánského

261 Kč
232 Kč
Miloš Štědroň - Bandita pro brněnskou baladu - 11%
Kundera, Janáček i Balada pro banditu ve vzpomínkách slavného brněnského muzikologa.
hudba

Miloš Štědroň - Bandita pro brněnskou baladu

332 Kč
295 Kč
Praha beatová - 11%
V druhé polovině 50. let přišel do Prahy rock'n'roll. Následujících několik desetiletí, maskován termínem big beat (který posléze zmutoval v libozvučnou českou verzi bigbít), významně ovlivňoval kulturní život v metropoli.
hudba
Ukázky

Praha beatová

806 Kč
716 Kč
Slayer - Biografie - 11%
A je to tady! První kniha o legendě trash metalu Slayer vydaná v České republice se k vám řítí rychlostí jejich kytarových riffů. Zavzpomínejte s námi na začátky trash metalu, kdy se zrodila legenda a vznikala nezapomenutelná alba.
hudba

Slayer - Biografie

674 Kč
599 Kč
Ušima střední třídy - 11%
(1x)
Jak by zněl soundtrack k období změn přelomu osmdesátých a devadesátých let? Proč byly některé hudební žánry chápány jako progresivní a jiné naopak jako odkazující buď k minulosti anebo těm částem společnosti, jejichž vliv bylo vhodné vytěsnit?
hudba

Ušima střední třídy

441 Kč
392 Kč
Vliv současných flétnových technik na kvalitu tónu - 11%
Publikace se zaměřuje na možnosti pedagogické aplikace současných flétnových technik. Kvalita a barva tónu je velmi důležitá pro každého hudebníka, neboť vyjadřuje jeho individualitu a identitu.
hudba

Vliv současných flétnových technik na kvalitu tónu

261 Kč
232 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 115 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 12 > >>