Nejprodávanější Kniha v roce 2024
křesťanství

Jan Graubner - 11%
Knižní rozhovor s pražským arcibiskupem a českým primasem vznikal na jaře a v létě roku 2023 v Arcibiskupském paláci na Hradčanech.
křesťanství

Jan Graubner

314 Kč
279 Kč
Rukopisy z Nag Hammádí 2 - 11%
Komentované překlady dalších pěti raně křesťanských a gnostických traktátů. Druhý svazek ediční řady Rukopisy z Nag Hammádí obsahuje komentované překlady pěti převážně gnostických textů ze souboru koptských rukopisů, který byl objeveny v roce 1945 poblíž egyptského Nag Hammádí: Hrom: Dokonalá Mysl, Pochopení naší veliké moci, Melchisedek, Nórea a Svědectví pravdy.
křesťanství
Ukázky

Rukopisy z Nag Hammádí 2

314 Kč
279 Kč
V srdci ticha - 11%
(1x)

"Modlitba musí reagovat na realitu – na to, co opravdu je. Duchovní život západní křesťanské církve nejvíce podrylo odloučení teologie od spirituality, nauky od praxe."

křesťanství

V srdci ticha

403 Kč
358 Kč
Historie Bible - 11%
Kniha představuje „dějiny Bible“, a to jak dějiny jejího vzniku a utváření, tak dějiny jejího působení, způsobů interpretace a užívání v židovské a křesťanské tradici.
křesťanství

Historie Bible

619 Kč
550 Kč
Pád vzhůru - 11%
(1x)
S postupujícím věkem se však před člověkem otevírá nová cesta – cesta, jež zahrnuje omyly, ztráty, bezmoc, utrpení, všechno to, co nás vytrhuje z našeho dřívějšího pohodlí.
křesťanství
Ukázky

Pád vzhůru

224 Kč
199 Kč
Mytologie Slovanů - 11%
(2x)
Kniha představuje jedinečný pokus o rekonstrukci slovanské mytologie a slovanského náboženství. Giesztor v ní zkoumá panteon slovanských bohů, rituály spojené s jejich uctíváním, včetně střetávání se slovanských náboženství s křesťanstvím.
křesťanství

Mytologie Slovanů

403 Kč
358 Kč
Ginza - gnostická bible nazarejců I. - 11%
(2x)
Ginza je základní svatou knihou nazarejců, kteří reprezentují prastarou tradici křesťanství, jež předchází nám známé křesťanství biblické. Obsahuje mytické příběhy o vzniku světa, o křtu Adama a jeho tří synů, o příchodu Spasitele, ad.
křesťanství

Ginza - gnostická bible nazarejců I.

397 Kč
353 Kč
Kontemplativní exercicie - 11%
(1x)
Mnoho lidí v hloubi duše hledá živou zkušenost s Bohem, aby nově nasměrovali svůj život. Přitom hledají pokud možno prostý, spontánní a bezprostřední kontakt s Bohem.
křesťanství

Kontemplativní exercicie

404 Kč
359 Kč
Slova rozpuštěná mezi dávkami - 11%
Slova rozpuštěná mezi dávkami, to je deník, průvodce, kniha modliteb...
křesťanství

Slova rozpuštěná mezi dávkami

313 Kč
278 Kč
Tvořit nové věci - 11%
Terapeut, lektor a karmelitán od Pražského Jezulátka. Rozhovor s knězem a psychoterapeutem Petrem Glogarem, organizátorem manželských setkání a vedoucí skupin mužské spirituality, kde se inspiroval prací amerického františkána Richarda Rohra.
křesťanství
Ukázky

Tvořit nové věci

332 Kč
295 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 319 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 32 > >>