Nejprodávanější knihy v roce 2024
sci-fi

Konstantynův efekt
(1x)
Arvelské nevědomí: období dvaceti let následující po přenosu stárnoucího člověka do novorozence, v němž si přenesená osoba nevybavuje své předchozí životy.
sci-fi

Konstantynův efekt

268 Kč
Macanudo 10

Desátý díl Vašeho oblíbeného Macanuda – které se v Argentině i v dalších zemích po celém světě již stalo klasikou – přináší kromě obvyklé porce zábavy... ještě jednu neobvyklou porci navíc!

sci-fi

Macanudo 10

304 Kč
Malleus
Po sto let dlouhé, kruté válce, byl Ophiďanský subsektor konečně dobyt pro Boha Císaře. Na Thracian Primaris se koná velký triumf na oslavu vítězství, ale radost vystřídá tragédie tak obrovská svým rozsahem, že zdrtí i v bitvách zakalené Impérium.
sci-fi

Malleus

314 Kč
Malý princ a planeta Bamálií

Planeta podivuhodných zpívajících tvorů Bamálií, která je zdrojem života i pro tři satelitní planety, je v ohrožení. To samé platí bohužel i pro Malého prince. Sotva s Liškou přistanou, malý hrdina ztrácí paměť.

sci-fi

Malý princ a planeta Bamálií

179 Kč
Nebeský bibendum
Nebeský bibendum je velké dílo o šílenství všedního dne. Bravurně vykresluje potrhlý a někdy krutý svět, svět zasutých dětských nočních můr, ozvláštněný prapodivným humorem a poezií typickými pro celé mistrovské dílo klasika moderního komiksu.
sci-fi

Nebeský bibendum

628 Kč
Osm světů 3 - Rodina
(1x)
Po vítězné bitvě Osmisvěťanů proti včelím lidem prchá Lea z poválečného chaosu na Zemi a vydává se na zdlouhavou cestu s cílem odhalit původ svých sil a najít dávné stvořitele potens. Úkol, který si stanovila, se ovšem zdá být takřka nesplnitelný.
sci-fi
Ukázky

Osm světů 3 - Rodina

89 Kč
Podivuhodná robotí expedice
Komiksově pojatá kniha určená dětem i dospělým, kteří milují humor, dobrodružství a sci-fi.
sci-fi

Podivuhodná robotí expedice

266 Kč
Popletený robot Norby
Čtrnáctiletý kadet Vesmírné akademie Jeff poněkud zaostává v marsovské svahilštině, a tak se rozhodne, že si pořídí učebního robota. Ovšem Norby není jen tak nějaký obyčejný robot! Dokáže létat pomocí antigravitace i cestovat hyperprostorem.
sci-fi

Popletený robot Norby

161 Kč
Poslední dny dinosaurů
(2x)
Napínavý sci-fi thriller zasazený do období pravěku se znaky světa moderního i prastarého. Poutavý boj o přežití v dávnověku za použití prostředků moderní civilizace.
sci-fi

Poslední dny dinosaurů

161 Kč
Projekt Alfa - V pasti
Vždycky jsem si myslela, že vím, kdo jsem. Ještě nikdy jsem se tolik nemýlila… Layla celkem klidně proplouvá životem. Studuje taneční školu a jediné problémy, které řeší, jsou úkoly a otravná spolužačka. Jednoho dne však zkolabuje.
sci-fi

Projekt Alfa - V pasti

206 Kč
Zobrazuji 501 - 510 z 575 položek
<< < 1 .. 49 50 51 52 53 .. 58 > >>