Nejprodávanější tituly v roce 2024
vojenství (military)

Vyrovnání se s válečnými zločiny a zločiny kolaborace pro druhé světové válce v Liberci - 11%
Publikace si klade za cíl charakterizovat podobu retribuce v konkrétním městě a jeho regionu. V Liberci, bývalém hlavním městě Říšské župy Sudety, otázka potrestání válečných zločinců a kolaborantů výrazně rezonovala.
vojenství (military)

Vyrovnání se s válečnými zločiny a zločiny kolaborace pro druhé světové válce v Liberci

351 Kč
312 Kč
Zapomenuté bitvy 1. světové války - 20%
Vstupte do zapomenutých koutů Velké války a seznamte se s historií dávno zapomenutých bojů a jejich hrdinů. Od přestřelek v afrických koloniích, přes krvavé střety na západní frontě, až po boje na pobřeží Žlutého moře.
vojenství (military)
Ukázky

Zapomenuté bitvy 1. světové války

149 Kč
119 Kč
Švédské obléhání Brna roku 1645 - 11%
Kniha přináší nový, ucelený pohled na obléhání Brna švédskou armádou v květnu až srpnu 1645. Barvité vylíčení dramatického boje o město se opírá o dlouhodobé studium původních archivních pramenů.
vojenství (military)

Švédské obléhání Brna roku 1645

243 Kč
216 Kč
Bomba - 11%
(3x)
Neuvěřitelný, ale pravdivý příběh nejstrašnější zbraně, jaká kdy vznikla. 6. srpna 1945 zničila atomová bomba Hirošimu. A celý svět zděšeně zjistil, že už existuje první zbraň hromadného ničení. Ale jak vznikala a kdo za jejím zrodem stál?
vojenství (military)

Bomba

538 Kč
478 Kč
Tatra - 11%
(1x)
Publikace o významné české automobilce a legendárním designérovi Hansi Ledwinkovi, tvůrci unikátní konstrukce podvozku (tzv. koncept Tatra, užívaný dodnes) i elegantních aerodynamických karoserií .
vojenství (military)
Ukázky

Tatra

898 Kč
798 Kč
Bitvy, které změnily svět
(1x)
Kolik bitev v dějinách lidstva změnilo současný svět?
vojenství (military)

Bitvy, které změnily svět

719 Kč
V první linii - 11%
(4x)
Autor nastoupil ve věku 18 let, tedy rovnou ze školy, na nejkrvavější úsek Leningradského a Volchovského frontu. Jako voják Rudé armády došel až do Berlína. Zázrakem zůstal na živu.
vojenství (military)

V první linii

323 Kč
287 Kč
Velké kriminální případy - 11%
Autoři, historici Jiří Plachý a Ivo Pejčoch, zmapovali období českých, respektive československých dějin a pro každý rok této éry vybrali do své nové knihy kriminální případ, který se v té době těšil největší pozornosti celé společnosti.
vojenství (military)

Velké kriminální případy

239 Kč
212 Kč
Bezpečnostní systém ČR: problémy a výzvy - 20%
Publikace se zaměřuje na klíčové vnější vlivy ovlivňující bezpečnost ČR a její bezpečnostní systém, na jeho postupné vytváření, politické, ekonomické, sociální, legislativní a demografické aspekty jeho fungování.
vojenství (military)
Ukázky

Bezpečnostní systém ČR: problémy a výzvy

250 Kč
200 Kč
Navzdory všem překážkám - 11%
V někdejším soudním okrese Kojetín (dnes jižní oblast Olomouckého kraje) působily v prvních letech německé okupace odbojové organizace spadající pod ilegální KSČ či Obranu národa...
vojenství (military)

Navzdory všem překážkám

279 Kč
248 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 384 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 39 > >>