Nejprodávanější e-knihy v roce 2024
historické romány

Odvážná volba - 20%
Madeline Montgomeryová odedávna nesnáší – a v skrytu duše miluje – rošťáckého Gryffuda Daviese. Mezi jejich rodinami však po celá staletí vládne nenávist. Nyní se Gryff vrací z napoleonských válek, již jako hrabě z Powysu.
historické romány
Ukázky

Odvážná volba

219 Kč
175 Kč
Sem s tím Skotem - 20%
(1x)
MacTaggertovi bratři mají jeden jediný úkol: najít si anglické nevěsty, jinak přijdou o všechno! Coll MacTaggert, vikomt Glendarril, je vysoký, drsný skotský horal, který nerad někoho poslouchá.
historické romány
Ukázky

Sem s tím Skotem

249 Kč
199 Kč
Zdivočelá dědička - 20%
(3x)
Milá lady Věrnolásková, moje schovanka mě přivádí na pokraj šílenství. Musím ji provdat a zbavit se jí. Je tu ale jeden problém…
historické romány
Ukázky

Zdivočelá dědička

269 Kč
215 Kč
Alexandra - 20%
Anglie, 1802
Alexandra Williamsová má všechno, co si mladá dáma z dobré rodiny může přát, je krásná a má laskavého, velmi bohatého otce, který ji právě uvedl do vyšší společnosti.
historické romány
Ukázky

Alexandra

259 Kč
207 Kč
Jak se zbavit hraběte v deseti týdnech - 20%
(1x)
Essie Cravenová je od narození zasnoubena s Aidanem Ravellem, pohledným modrookým hrabětem z Denholmu. I když se viděli jen jednou v životě, den jejich svatby už je stanoven. Jenže živelná a bystrá Essie rozhodně nemá v plánu stát se vévodkyní.
historické romány
Ukázky

Jak se zbavit hraběte v deseti týdnech

269 Kč
215 Kč
Kaikéjí - 20%
Kaikéjí, jediná dcera království Kékaja, vyrůstá s příběhy o moci a laskavosti bohů. Když tedy její otec vyžene matku a zdá se, že v dceři vidí pouze nástroj na vybudování spojenectví pomocí sňatku, volá Kaikéjí bohy o pomoc...
historické romány
Ukázky

Kaikéjí

479 Kč
383 Kč
Lvice v erbu krále - 20%
Isabel se stává ženou sebevědomého a pyšného krále Filipa, který své zemi vládne tvrdě, ale spravedlivě. Mladá dívka je do svatby nucena, přestože miluje jiného. Po odhalení její údajné zrady ji má stihnout krutý trest, jemuž naštěstí zabrání její věrná služebnice Sára.
historické romány
Ukázky

Lvice v erbu krále

279 Kč
223 Kč
Sňatek lvů - 20%
Historický román z bouřlivého období vlády Jindřicha III. Plantageneta (1207–1272), syna neoblíbeného Jana Bezzemka a Isabely z Angouleme.
historické romány
Ukázky

Sňatek lvů

399 Kč
319 Kč
Volání nového dne - 20%
Elizabeth si konečně po boku svého manžela Wynna zvykla na drsný život na kanadském Severu. Navázala přátelské vztahy s manželkami místních osadníků a společně s kamarádkou Nimmií se jí podařilo zahájit školní vyučování pro jejich děti.
historické romány
Ukázky

Volání nového dne

199 Kč
159 Kč
Ďábel v přestrojení - 20%
(2x)
„Ďábel nikdy lidi nezastrašuje, aby dělali špatné věci. Uvádí je v pokušení.“ Lady Merritt Sterlingová, tvrdohlavá kráska, která řídí dopravní společnost, dobře ví, že londýnská společnost umírá touhou přistihnout ji při skandálu.
historické romány
Ukázky

Ďábel v přestrojení

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 61 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 > >>