Nejprodávanější e-knihy v roce 2024
esoterika a astrologie

Rafaelova škola - Pokladnice kentaurů - 20%
(1x)
V Kentaurionu, sevřeném pradávným tabu, se Marina probírá po metamorfóze, právě když do hlavního města kentaurů vstupuje paní Hekaté. Mystérium přicházející z Pokladnice kentaurů probouzí dávné vzpomínky a odstartuje sérií loupeží.
esoterika a astrologie
Ukázky

Rafaelova škola - Pokladnice kentaurů

325 Kč
260 Kč
Vycházející moudrost - 20%
MŮJ POHLED BYL PEVNĚ UPŘENÝ, SOUSTŘEDILA JSEM SE NA STŘED MANDALY. OTEVŘELA SE MI ZÁŘIVÁ DIMENZE. POCÍTILA JSEM V SOBĚ HLUBOKÝ VNITŘNÍ KLID.
esoterika a astrologie
Ukázky

Vycházející moudrost

320 Kč
256 Kč
Pečujte o svou energii - 20%
Energie je důležitá část vašeho já a je třeba o ni pečovat.
esoterika a astrologie
Ukázky

Pečujte o svou energii

254 Kč
203 Kč
Průvodce lucidním sněním - 20%
Lucidní snění (bdělý spánek) je pojmenování pro stav, kdy si spící člověk uvědomí, že sní, a to mu dá možnost ve snu se vědomě a bez omezení pohybovat. Většina lidí pokládá své sny za nedůležité, přestože dávné kultury a duchovní tradice sny vykládají či s nimi přímo pracují.
esoterika a astrologie
Ukázky

Průvodce lucidním sněním

209 Kč
167 Kč
Strach - 20%
Strach je každodenním společníkem moderního člověka; bojíme se minulosti, budoucnosti či ztráty zaměstnání, máme strach z nemoci i ze stáří a obáváme se, že přijdeme o všechno, co milujeme.
esoterika a astrologie
Ukázky

Strach

179 Kč
143 Kč
Aura, čakry a sebeléčení - 20%
V knize Aura, čakry a sebeléčení autoři předkládají výsledek deseti let svých osobních zkušeností s energetickou diagnostikou člověka. Věnují se měření aury, přinášejí originální a netradiční pohled na souvislosti mezi aurou, čakrami a zdravím...
esoterika a astrologie
Ukázky

Aura, čakry a sebeléčení

195 Kč
156 Kč
Emocionální intimita - 20%
Emoce tvoří spojovací článek mezi našimi pocity, myšlenkami a vším, co nás formuje – a to na mnoha úrovních. Přesto tento zdroj síly, svobody a napojení zůstává mnohdy nevyužitý.
esoterika a astrologie
Ukázky

Emocionální intimita

280 Kč
224 Kč
Jóga Spandakárika - 20%
Spandakárika, „Tantrická píseň božské pulzace“ je považována za dílo, jež předal přímo pán Šiva světci Vasuguptovi na hoře Kailás. Vasuguptův žák, světec Kšémarádža, nazývá ve svém komentáři těchto dvaapadesát veršů srdcem Mahámudry.
esoterika a astrologie
Ukázky

Jóga Spandakárika

170 Kč
136 Kč
Kameny v praxi - 20%
Judy Hallová na stránkách této knihy nabízí souhrn svých znalostí, což z publikace činí ideálního průvodce pro práci s krystaly, která je díky přístupnému a srozumitelnému výkladu vhodná i pro úplného začátečníka.
esoterika a astrologie
Ukázky

Kameny v praxi

254 Kč
203 Kč
Tarot jednoduše - 20%
Tarot jednoduše? Ano! Tak jednoduché to i je. Tarotu se věnuji už přes 40 let a tuhle knihu jsem sepsala pro vás, začínající kolegy. Není to soubor všeho kolem Tarotu, ale všeho, co do začátku skutečně potřebujete.
esoterika a astrologie
Ukázky

Tarot jednoduše

129 Kč
103 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 149 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 15 > >>