Nejprodávanější e-knihy v roce 2024
podle věku

Lékařská histologie I. - 20%
Skripta jsou určena především pro studenty lékařských fakult, kterým poskytují základní údaje z cytologie a obecné histologie.
podle věku
Ukázky

Lékařská histologie I.

110 Kč
88 Kč
Šest manželek Jindřicha VIII. B1/B2 - 20%
Nejen Anna Boleynová, jejíž příběh je u nás nejznámější, ale i Kateřina Aragonská, Jana Seymourová, Kateřina Howardová, Kateřina Parrová a Anna Klevská v knize nechávají nahlédnout do svých srdcí a myšlenek a ukazují, že být královnou neznamená jen nosit drahé šaty a šperky a zářit na plesech, to hlavní se odehrává za zdmi jejich komnat.
podle věku
Ukázky

Šest manželek Jindřicha VIII. B1/B2

199 Kč
159 Kč
Tělesná výchova na 1. stupni základní školy - 20%
Škola je dnes konfrontována s novými, naléhavými úkoly vyplývajícími především z vývojové dynamiky soudobé společnosti a potýká se s novými názory a zjištěními v oblasti pedagogiky, oborových didaktik, psychologie efektivního učení a vzdělávání.
podle věku
Ukázky

Tělesná výchova na 1. stupni základní školy

250 Kč
200 Kč
Talking Medicine 2: Case Studies in Czech - 20%
Učebnice lékařské češtiny je volným pokračováním publikace Talking Medicine. Je primárně určena zahraničním posluchačům lékařských fakult a je založena na reálných kazuistikách poskytujících rozšiřující slovní zásobu a frazeologii...
podle věku
Ukázky

Talking Medicine 2: Case Studies in Czech

180 Kč
144 Kč
Základy lékařské fyziky - 20%
Učebnice Základy lékařské fyziky srozumitelně popisuje základní fyzikální vztahy a metody, se kterými se student může nejčastěji setkat v klinické nebo experimentální medicíně.
podle věku
Ukázky

Základy lékařské fyziky

270 Kč
216 Kč
Sociální a pracovní rehabilitace - 20%
Publikace přináší informace o pomoci, kterou nabízí sociálně-zdravotní systém v nepříznivé životní situaci způsobené nemocí nebo stářím.
podle věku
Ukázky

Sociální a pracovní rehabilitace

110 Kč
88 Kč
Talking Medicine - 20%
(1x)
Učebnice je primárně určena zahraničním posluchačům lékařských fakult a jejím hlavním cílem je pomoci jim komunikovat s českými pacienty a snáze se pohybovat v českém nemocničním prostředí.
podle věku
Ukázky

Talking Medicine

220 Kč
176 Kč
Anglický slovník na cesty - 20%
(1x)
Chystáte se na cesty do zahraničí a nevíte si rady s jazykem? Vezměte si s sebou Slovník na cesty, určitě se s ním neztratíte. A navíc – veselé obrázky vám zvednou náladu při řešení nečekaných zádrhelů!
podle věku
Ukázky

Anglický slovník na cesty

119 Kč
95 Kč
Mauglí - 20%
Příběh o Mauglím je zpracován pro začínající čtenáře, kteří si chtějí vyzkoušet, jak si poradí se souvislým textem v angličtině. Úroveň jazyka v publikaci je vhodná pro začátečníky a mírně pokročilé studenty.
podle věku
Ukázky

Mauglí

179 Kč
143 Kč
Nový zeměpis v kostce pro SŠ II. - 20%
Oblíbená řada učebnic ve zbrusu novém vydání! Publikace přináší přehled středoškolského zeměpisu „v kostce“, tedy stručně, přehledně a názorně. Je určena studentům, ale nejen jim.
podle věku
Ukázky

Nový zeměpis v kostce pro SŠ II.

179 Kč
143 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 262 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 27 > >>