Nejprodávanější tituly v roce 2024
psi

Výchova psa
Trocha poslušnosti není na škodu. Chtěli byste, aby váš pes s vámi rád spolupracoval a spolehlivě poslouchal vaše povely – a to nejen tehdy, když na to zrovna má chuť, nebo když ví, že za to dostane nějakou odměnu?
psi

Výchova psa

143 Kč
Masáže psů
Kniha, která obsahuje více než dvě stovky ilustrací a fotografií, je zdrojem vynikajících informací o psím organismu i návodem k řešení specifických zdravotních problémů vašeho psa.
psi

Masáže psů

305 Kč
Barf - Otázky a odpovědi
V nové knize o barfování odpovídá Kateřina Novosádová na dotazy, které jí kladou účastníci jejích seminářů o krmení přirozenou stravou.
psi

Barf - Otázky a odpovědi

269 Kč
Pes
Jedinečná kniha, kterou budete tvořit spolu se svým pejskem: můžete si v ní zaznamenávat psí kusy a rošťárny od prvního dne, kdy se u vás doma objevil. Kniha nabízí dostatek místa na vlepení fotografií vašeho kamaráda...
psi

Pes

89 Kč
Jak trénovat nemožného psa
V knize se dozvíte, jak váš pes myslí, co ho zajímá a co na něj zabírá.
psi

Jak trénovat nemožného psa

297 Kč
Pozitivní metody výchovy psa
Vítejte ve světě pozitivních metod výcviku psů. Kniha je určena všem majitelům psů, kteří hledají nějakou metodu pro nenásilné vedení psa – nebo si některou z nich už dokonce osvojili.
psi

Pozitivní metody výchovy psa

339 Kč
Psi
Kniha představuje téměř 200 plemen psů. Poskytuje základní informace o jejich velikosti, hmotnosti, zbarvení, o charakterových vlastnostech a možnostech využití, o historii chovu.
psi

Psi

251 Kč
Barf -  Krmení psa přirozenou stravou
V této knize se vám pokusím jednoduchou formou představit staro-nový způsob krmení psů.
psi

Barf - Krmení psa přirozenou stravou

314 Kč
Domácí zvěrolékař
Tato ojedinělá publikace je určena všem majitelům psů a koček, kteří se zajímají o zdravotní stav svého miláčka.
psi
Ukázky

Domácí zvěrolékař

186 Kč
Štěkání
Norská chovatelka a cvičitelka psů Turid Rugaas, která zmapovala a začala jako první v praxi užívat tzv. konejšivé signály, publikuje v této knize vše, co objevila během svých snah o pochopení psího štěkání a jeho užití ve výcviku.
psi

Štěkání

152 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 51 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 > >>