Nejprodávanější tituly v roce 2024
stavba a úpravy

Lykke - 20%
Zapojte se do revolučního tažení za štěstím! Autor světového bestselleru Hygge – Prostě šťastný způsob života přichází s dalšími inspirativními nápady a návrhy, jak dosáhnout většího štěstí.
stavba a úpravy
Ukázky

Lykke

189 Kč
151 Kč
Jak vybrat rodinný dům - 20%
Zkušený projektant a poradce vás provede základními otázkami při rozhodování o koupi rodinného domu. Napoví podle čeho vybírat a naučí vás odhalit skryté nástrahy v nabídkách realitních kanceláří.
stavba a úpravy
Ukázky

Jak vybrat rodinný dům

254 Kč
203 Kč
Permakulturní dům - 11%
(1x)
Co znamená bydlet permakulturně? Již sedmá brožurka edice Klíč k soběstačnosti vás seznámí se základními východisky, úvahami a praktickými řešeními hledajícími cesty k permakulturnímu domu.
stavba a úpravy

Permakulturní dům

207 Kč
184 Kč
Urban Jungle - 11%
(1x)
Urban Jungle je zdroj inspirace, návodů a nápadů pro všechny, kdo milují svůj domov a pokojové rostliny.
stavba a úpravy

Urban Jungle

314 Kč
279 Kč
Život podle feng šuej - 11%
V tomto novém a rozšířeném vydání knihy o klasickém feng šuej a designu interiéru Jayme Barrett odhaluje, jak přetvořit váš domov, aby obohatil a změnil váš život díky uvedení vaší duše, těla a ducha do harmonie.
stavba a úpravy

Život podle feng šuej

395 Kč
351 Kč
Nábytek svépomocí - 20%
Nábytek z laminovaných desek si můžete vyrobit a smontovat sami. Levně, se základním nářadím, na míru a přesně podle vašich potřeb. Všechny nezbytné znalosti a informace najdete v knize Martina Zoufalého.
stavba a úpravy
Ukázky

Nábytek svépomocí

169 Kč
135 Kč
Květiny pro každou zahradu - 11%
Lze si vůbec představit zahradu bez květin? Asi jen stěží, vždyť přinášejí do prostoru kolem nás pestrost, proměnlivost a především barevnost. A přece jen se kvetoucí květinové záhony objevují v zahradách méně, než by se čekalo.
stavba a úpravy

Květiny pro každou zahradu

386 Kč
343 Kč
Teplo domova - 11%
87 stran čtení o izolacích přírodními materiály (sláma, ovčí vlna, konopí), o vytápění staveb obnovitelnými zdroji a o vlastních zkušenostech s budováním osmi různých projektů, v široké škále od panelových domů po památkově chráněnou chalupu.
stavba a úpravy

Teplo domova

207 Kč
184 Kč
Nápady do zahrady - 20%
Vyzkoušejte si jednoduché postupy na výrobu pergoly, dětské houpačky, zahradního stolu nebo jen krmítka a budky pro ptáky. Návody jsou jednoduché a zdokumentované na fotografiích krok za krokem. Při troše zručnosti je zvládne opravdu každý.
stavba a úpravy
Ukázky

Nápady do zahrady

161 Kč
129 Kč
Rekonstrukce elektroinstalace - 20%
Publikace řeší jednotlivé postupy a prvky, které je při práci nutné použít zejména z hlediska stavby a rekonstrukce. Zahrnuje mimo jiné základní pokyny pro kladení vedení a montáž přístrojů.
stavba a úpravy
Ukázky

Rekonstrukce elektroinstalace

144 Kč
115 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 69 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 > >>