Nejprodávanější knihy v roce 2024
ekonomie

Kapitalismus není problém, ale řešení - 11%
(1x)
Zitelmannova kniha otevírá velice aktuální debatu v době, kdy stát stále více zasahuje do života lidí a firem metodami plánovaného hospodářství.
ekonomie

Kapitalismus není problém, ale řešení

494 Kč
439 Kč
Obchodní společnosti pohledem Corporate Governance
Publikace je určena široké odborné veřejnosti zabývající se problematikou obchodních společností a dobré správy společností.
ekonomie

Obchodní společnosti pohledem Corporate Governance

134 Kč
Ředitel školy - 11%
Přijměte upřímné pozvání do tajů ředitelské práce. Nová kniha Václava Trojana Ředitel školy – Uvažování o vyvažování života ředitelů škol je psána především pro ředitelky a ředitele škol.
ekonomie

Ředitel školy

347 Kč
308 Kč
Dark Web: Sex, drogy a bitcoiny - 11%
Dark Web je tajemné a mýty opředené místo na internetu, kde se za virtuální peníze dá koupit leccos ilegálního. Lidé si posílají poštou drogy a padělané dokumenty, nakupují ukradené kreditní karty a sledují pornografii za hranou zákona.
ekonomie

Dark Web: Sex, drogy a bitcoiny

251 Kč
223 Kč
Koučování - 11%
Bestseller uznávaného britského poradce a jednoho z nejvyhledávanějších evropských koučů objasňuje přínos koučování pro uvolňování lidského potenciálu a zvyšování individuální výkonnosti, zkoumá dynamiku rozvoje týmu a rozebírá problematiku koučování v podmínkách globalizace.
ekonomie

Koučování

314 Kč
279 Kč
Liberalismus - 11%
(1x)
Misesův Liberalismus je klasickým dílem, ve kterém autor obhajuje myšlenky svobody a míru, myšlenky liberalismu. Přestože kniha byla napsána již v roce 1927, argumenty ve prospěch svobody v ní obsažené neztratily nic ze své platnosti.
ekonomie

Liberalismus

260 Kč
231 Kč
Trading in the Zone - 11%
Proč se lidem, kteří jsou jinak extrémně úspěšní, nedaří, co se týče obchodu? Rodí se snad člověk obchodníkem? Mark Douglas říká, že ne. Nezbytné je podle něj získat obchodnickou mysl.
ekonomie

Trading in the Zone

296 Kč
263 Kč
Marketing - Učebnice učitele - 11%
Učebnice Marketing – základy marketingu poskytuje čtenáři základy marketingového myšlení a ukazuje, že marketing je v současnosti nezbytně nutnou metodou řízení úspěšné firmy.
ekonomie

Marketing - Učebnice učitele

342 Kč
304 Kč
Podniková ekonomika - klíčové oblasti - 11%
Rádi byste rozuměli základům finanční a investiční činnosti podniku, pronikli do řízení nákladů, výnosů a cash flow nebo pochopili problematiku řízení nákupu?
ekonomie

Podniková ekonomika - klíčové oblasti

314 Kč
279 Kč
Kabala peněz - 11%
Jeden židovský aforismus nám říká, že člověk ukazuje svůj charakter třemi způsoby: svým talířem (tedy svou chutí k jídlu), svou kapsou (tedy svým vztahem k penězům) a svou zlostí.
ekonomie

Kabala peněz

179 Kč
159 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 201 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 21 > >>