Nejprodávanější tituly v roce 2024
pro nejmenší

Farma
Toto malé leporelo je určeno přesně pro dětské ručky. Díky veselým a jednoduchým obrázkům se vaše dítě naučí základní slovíčka z farmy. Kniha obsahuje zrcátko.
pro nejmenší

Farma

89 Kč
Hádej, jak moc tě mám rád! - 11%
Zajíček měl už dávno spát. Ale zatím měl pořád oči otevřené a držel se tatínkových dlouhých uší. „Hádej, jak tě mám rád,“ pošeptal mu. „Tak schválně!“ usmál se zajíc... Představte si, že máte někoho rádi – moc a moc rádi! – a chcete mu to říct.
pro nejmenší

Hádej, jak moc tě mám rád!

134 Kč
119 Kč
Velká kniha mořské havěti - 11%
(1x)
Chceš vědět, proč krabi chodí jen do strany? Která ryba umí mrkat? Proč tučňáci polykají oblázky? V knize jsou ukryté nejen odpovědi na tyto i další otázky z podmořského světa, ale také patnáct sardinek a různí mořští tvorové.
pro nejmenší

Velká kniha mořské havěti

269 Kč
239 Kč
Jemná motorika Tvary - 11%
Pracovní sešit se samolepkami pomáhá dětem předškolního věku naučit se dobře poznávat tvary. Aktivity rozvíjí učení tvarů, barev i jemnou motoriku.
pro nejmenší

Jemná motorika Tvary

89 Kč
79 Kč
Kočka Tečka učí tvary Čtverce se samolepkami - 11%
Pracovní sešit se samolepkami čtverců vybízí děti, aby dokončovaly obrázky. Více než 250 samolepek podporuje poznávání barev, představivost a jemnou motoriku.
pro nejmenší

Kočka Tečka učí tvary Čtverce se samolepkami

89 Kč
79 Kč
Samolepky krok za krokem - Dinosauři - 11%
Tento hravý samolepkový sešit plný barev povzbuzuje děti k dolepování a dokončování obrázků s dinosaury. Úkoly v sešitě jsou sestaveny tak, aby se zvyšovala jejich obtížnost.
pro nejmenší

Samolepky krok za krokem - Dinosauři

89 Kč
79 Kč
Cesty pro prstíky Ahoj farmo! - 11%
Na stránkách této knihy si děti užijí spoustu zábavy! Na každé dvoustraně na ně čekají nezbedná přátelská zvířata z farmy a hmatová cestička. Prstíkem budou následovat pohyby zvířat a dovědí se o nich nejrůznější zajímavosti.
pro nejmenší

Cesty pro prstíky Ahoj farmo!

413 Kč
367 Kč
Cvrček a mravenci - 11%
Poznej s pohádkou sílu skutečného přátelství. Byl jednou jeden cvrček, muzikant každým coulem, který vyhrával létu a oslavoval slunce.
pro nejmenší
Ukázky

Cvrček a mravenci

224 Kč
199 Kč
Hádej, kdo to je Zvířata na farmě - 11%
Navštiv farmu a seznam se s jejími obyvateli v této zvukové knize. Stiskni obrázek a poslechni si zvuky zvířat nebo si poslechni zábavné melodie. Stiskni tlačítko na kole traktoru. Poznej zvíře, který vydává tento zvuk.
pro nejmenší

Hádej, kdo to je Zvířata na farmě

359 Kč
319 Kč
Krtek a čísla - 11%
Páté z řady půvabných knížek pro ty nejmenší, kteří se teprve začínají seznamovat s taji čtení, psaní a počítání, radí Krtek a jeho kamarádi dětem, jak si poradit s počítáním.
pro nejmenší

Krtek a čísla

134 Kč
119 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 170 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 17 > >>