Nejprodávanější tituly v roce 2024
první stupeň

Úžasná fyzika u vás doma - 11%
Ať už tě fyzika přitahuje doslova jako magnet, nebo se před ní spíš ustrašeně krčíš pod lavicí – ničeho se neboj a přečti si tuhle knihu.
první stupeň
Ukázky

Úžasná fyzika u vás doma

242 Kč
215 Kč
Nemesis - 11%
(1x)
Na začátku dalšího příběhu Agathy Christie je dopis; zvláštní dopis. Byl totiž odeslán až týden po smrti pisatele, jenž adresátku, slečnu Marplovou, žádá, aby vyšetřila zločin. Klasická detektivka.
první stupeň

Nemesis

332 Kč
295 Kč
Nejhorší rodiče na světě - 11%

Jasně, někteří (a přiznejme si, že vlastně skoro všichni) rodiče jsou trapní! Jenže to není nic proti rodičovské sebrance v téhle sbírce deseti příběhů sepsané Davidem Walliamsem. Jsou to prostě nejhorší tátové a mámy na celém širém světě...

první stupeň
Ukázky

Nejhorší rodiče na světě

322 Kč
286 Kč
Van Goghova hvězdná noc - 11%
(1x)
Ilustrovaný poklad o dějinách umění (nejen) do dětské knihovny.
první stupeň
Ukázky

Van Goghova hvězdná noc

494 Kč
439 Kč
Můj čtenářský deník pro 1. stupeň - 11%
Čtenářský deník obsahuje předtištěnou osnovu pro zápis záznamu přečtených knih. Navíc je doplněn 20 kreativními úkoly, které se vztahují k jednotlivým záznamům. Ideálně doplňuje naši ucelenou řadu učebnic a pracovních sešitů češtiny pro 1. stupeň ZŠ. Čtenářský deník rozšiřuje nabídku nástrojů, které mohou učitelé a žáci při výuce využít. Osnova jednotlivých zápisů usnadňuje zaznamenat všechny podstatné informace.
první stupeň

Můj čtenářský deník pro 1. stupeň

98 Kč
87 Kč
Knížka o muminkovi, mimle a malé Mie - 11%
Jeden z prvních příběhů ze světa skřítků muminů, bambulů, hatifnatů, fififjonek a jiných tvorečků. Navíc ozvláštněný všelijak tvarovanými výseky do stránek, jimiž lze spatřit něco nečekaného, podivuhodného. Zkrátka tahle knížka bude děti bavit!
první stupeň
Ukázky

Knížka o muminkovi, mimle a malé Mie

233 Kč
207 Kč
Krysburger - 6%
(1x)
Další zábavná, ale i dojemná knížka Davida Walliamse, autora, jehož hvězda na nebi dětské literatury stoupá už od jeho prvotiny Babička drsňačka.
první stupeň
Ukázky

Krysburger

245 Kč
230 Kč
Logopedické hádanky - 11%
Hádanky ve formě veršů jsou určeny k upevňování výslovnosti českých hlásek a současně rozvíjejí u dětí smysl pro rým, rytmus a jazykový cit.
první stupeň

Logopedické hádanky

224 Kč
199 Kč
Kočka v Zemi čísel - 6%
(7x)
Ivar Ekeland napsal veselý příběh o Hotelu Nekonečno a jeho hostech, Číslech. Příběh, který je doplněn půvabnými obrázky Johna O'Briena, velmi přístupným způsobem vysvětluje pojem nekonečna a potěší bez ohledu na věk všechny, které zajímá matematika.
první stupeň
Ukázky

Kočka v Zemi čísel

199 Kč
187 Kč
Muminek 5 - 6%
(2x)
Kompletní kreslené stripy Tove Janssonové. Tři díly kreslených příběhů završují pětidílný komplet.
první stupeň

Muminek 5

338 Kč
318 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 786 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 79 > >>