Nejprodávanější tituly v roce 2024
cestování

Západné Tatry - 11%
(1x)
Podrobná turistická a cykloturistická mapa v mierke 1:25 000 v slovenskej jazykovej mutácii. Na zadnej strane: krajinovedný sprievodca, popis vybraných túr, informácie o horských chatách na slovenskej a poľskej strane pohoria.
cestování

Západné Tatry

132 Kč
118 Kč
Abú Dhabí do kapsy - Lonely Planet
Největší ručně tkaný koberec, nejrychlejší horská dráha, nejvíce nakloněný mrakodrap – vítejte ve vzrušujícím městě, kde nic nezůstává beze změny...
cestování

Abú Dhabí do kapsy - Lonely Planet

116 Kč
Alpy - trekové okruhy - 11%
Česká verze průvodce představí 20 nejzajímavějších trekových okruhů v jednotlivých horských skupinách ve Východních i v Západních Alpách. U každého okruhu popisy, časy a obtížnosti jednotlivých etap.
cestování

Alpy - trekové okruhy

260 Kč
231 Kč
Bali a Lombok
Osmé, aktualizované vydání kompletního průvodce Bali a Lombok je přehledná a srozumitelná příručka pro všechny, kteří chtějí navštívit jedny z nejkrásnějších ostrovů Indonésie.
cestování

Bali a Lombok

376 Kč
Beskydy - 11%

Příručka obsahuje dvacet nejzajímavějších pěších turistických tras. Kromě popisů tras jsou novinkou výřezy panoramatických map. Nechybí výškový profil túr, charakteristika jejich náročnosti a časový rozvrh. Každá trasa je doplněna fotografiemi.

cestování

Beskydy

161 Kč
143 Kč
Cesta do hlubin cyklistovy duše - 20%
(1x)
Kniha pojednává o obdivuhodných cestách na bicyklu po celém světě. Autor svým osobitým vyprávěním a smyslem pro humor přibližuje čtenáři strasti a radosti tohoto nevšedního cestování.
cestování
Ukázky

Cesta do hlubin cyklistovy duše

99 Kč
79 Kč
Cesta kolem Kuby za 14 dní - 20%
(2x)
Cestopis vzniklý na základě vlastních autorových zkušeností popisuje skutečnou Kubu se všemi jejími klady a zápory. Velmi čtivou a přístupnou formou je načrtnut možný plán cesty po ostrově.
cestování
Ukázky

Cesta kolem Kuby za 14 dní

69 Kč
55 Kč
Dobrodružství české rodiny v Austrálii - 20%
V říjnu 1980 jsme se vydali s manželem a třemi dětmi do míst odkud nebylo v té době návratu. Byl to kontinent na druhém konci světa o němž jsme takřka nic nevěděli.
cestování
Ukázky

Dobrodružství české rodiny v Austrálii

95 Kč
76 Kč
Himaláj a Karakoram - 11%
Unikátní a reprezentativní publikace s velkoformátovými fotografiemi o prvovýstupech československých a českých lezců v nejvyšších horských oblastech světa.
cestování

Himaláj a Karakoram

351 Kč
312 Kč
Itálie - České stopy v Itálii ( a naopak) - 11%

Kniha mapující „české stopy“ v Itálii (a naopak) je spíše jakýmsi „pocitovým“ průvodcem než běžnou příručkou cestovatele.

cestování

Itálie - České stopy v Itálii ( a naopak)

205 Kč
182 Kč
Zobrazuji 631 - 640 z 705 položek
<< < 1 .. 62 63 64 65 66 .. 71 > >>