Nejprodávanější Kniha v roce 2024
detektivky

Doteky stínů
Zkušený autor detektivek a literatury faktu touto knihou předběžně uzavírá unikátní a čtenáři vyhledávaný cyklus knížek, v jejichž název se nachází spojující slovo Doteky (v poslední době vyšly Doteky strachu, Doteky zoufalství, Doteky osudu...
detektivky

Doteky stínů

179 Kč
KAR
(3x)
Známý spisovatel se vrací do rodného města na základě anonymního písemného pozvání, aby pomohl vyřešit sérii nepochopitelných, zdánlivě nesouvisejících vražd. Karlovarský horor však pokračuje i za jeho pátrání po vrahovi.
detektivky

KAR

358 Kč
Katarze
(2x)
Detektiv Huldar a dětská psycholožka Freyja musí zastavit nemilosrdného vraha, který chce jediné: aby jeho oběti trpěly a litovaly. Geniálně napínavý příběh o síle sociálních sítí a temné stránce mezilidských vztahů vás donutí se zamyslet..
detektivky

Katarze

359 Kč
Křížová palba
Policie by měla pomáhat lidem. To je asi ta nejhorší rada, kterou se můžete coby policajt řídit. Protože když se pokusíte pro někoho bokem něco udělat, zkratky mezi byrokratickými předpisy a paragrafy vás rychle zavedou na nejistou půdu...
detektivky

Křížová palba

350 Kč
Les přízraků
(3x)
Joachim Stein zimuje na hradě Stříbrná skála. Klidné Vánoce s rodinou však zkalí potyčka se zločineckým podsvětím v nedalekém městě Trutnov.
detektivky
Ukázky

Les přízraků

268 Kč
Na podpatcích
(1x)
Rok po vraždě Bosse se jeho kapitáni rozhodli rozdělit si území Našeho Města. Začali si závidět a navzájem škodit. Vůči majitelům restaurací a kaváren ve svém teritoriu uplatňovali praktiky daleko přesahující hranice zákona.
detektivky

Na podpatcích

296 Kč
Ochráním tě
(4x)
Peter May se v novém detektivním románu vrací do prostředí bestsellerové trilogie z ostrova Lewis.
detektivky
Ukázky

Ochráním tě

350 Kč
Plukovník Sun
První bondovka, která vyšla po smrti Iana Fleminga v roce 1964. Tento klasický thriller se odehrává na malém ostrově v Egejském moři. James Bond má za úkol vystopovat ty, kdo unesli M – neblahého plukovníka Sun Liang-tana.
detektivky

Plukovník Sun

359 Kč
Pokání mrtvých
Další z detektivních případů sestry Fidelmy z pera znalce keltské kultury a oblíbeného autora Petera Tremaynea.
detektivky

Pokání mrtvých

314 Kč
Poslední na řadě
Už podruhé unikl Teddy Clock smrti. Před dvěma lety jen náhodou vyvázl, celá jeho rodina však byla vyvražděna. A teď ve svých čtrnácti letech, jako při děsivé ozvěně minulosti, Teddy jediný přežije masakr své pěstounské rodiny.
detektivky

Poslední na řadě

269 Kč
Zobrazuji 691 - 700 z 772 položek
<< < 1 .. 68 69 70 71 72 .. 78 > >>