Nejprodávanější tituly v roce 2024
erotika

Bbídáci
Během setkání se svámím Rámanandou se Lucifer Jáon prostřednictvím madame Extatiky seznámí s mladou ženou jménem Corinne, která "nedělá všecko"...
erotika

Bbídáci

232 Kč
Bez zábran
(3x)
Pro Kate je nový kamarád ze seznamky vítaným rozptýlením od problémů v práci.
erotika

Bez zábran

404 Kč
Hříšná jízda
Začtěte se do letních příběhů ze zakázaného, ale o to žhavějšího prostředí závodění a vysokých sázek za hranou zákona. Realita, do které se s hlavními hrdinkami ponoříte, vás pohltí.
erotika
Ukázky

Hříšná jízda

239 Kč
Hříšná noc
Občas trochu zlobit není špatný nápad… Pokud jde o sex, hodná holka Skyler Thompsonová je vždy opatrná a vybírá si něco stálého a klidného namísto divokého a vzrušujícího.
erotika

Hříšná noc

233 Kč
Lady Fuckingham
Klasické dílo erotické literatury plné sexuálního napětí, sprostých slov, nadsázky, vzrušení a otevřené erotiky, která pobuřuje i ve 21. století.
erotika

Lady Fuckingham

359 Kč
365 dní
(1x)
Mezinárodní bestseller, sexy a zároveň hluboce romantický, který inspiroval filmový trhák Netflixu.
erotika

365 dní

359 Kč
Freed
(1x)
Prožijte znovu vášeň, romantiku a napětí Padesáti odstínů svobody očima Christiana Greye prostřednictvím jeho myšlenek, vzpomínek a snů. E L James se vrací do světa Padesáti odstínů s hlubším a temnějším pohledem na milostný příběh.
erotika

Freed

593 Kč
Hřích
(1x)
Venetia však nikdy nezažila opravdovou touhu. Ne dokud nepotká Michaela Wyndhama, hraběte z Trentu - mocného muže, který má v rukou její budoucnost a jediným spalujícím polibkem probudí její zvědavost.
erotika
Ukázky

Hřích

239 Kč
Jednou za život
(3x)
Jameson a Emily se seznámili v letadle, prožili spolu vášnivou noc a tím to mělo skončit… ale po roce je náhoda opět svede dohromady.
erotika

Jednou za život

449 Kč
Nevhodné!
(1x)
Stačilo jedno žhavé video pořízené na dovolené s přáteli a Ireland Saint Jamesové přišla domů výpověď pro nevhodné chování. Po devíti letech, kdy dřela dnem i nocí, aby se na svou pozici dostala, nestála firmě ani za osobní rozhovor.
erotika

Nevhodné!

269 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 150 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 15 > >>