Nejprodávanější Kniha v roce 2024
kariéra

Konflikty ve škole - 11%
Kniha Konflikty ve škole – od prevence k řešení je určena především pracovníkům škol a školských zařízení, kteří už mají dost neustálých nepříjemných mailů, schůzek a hovorů a chtějí konečně získat více času na skutečnou práci.
kariéra

Konflikty ve škole

302 Kč
268 Kč
Profesionální telefonování - 11%
Kniha „Profesionální telefonování" je napsaná jako pomůcka pro vedení telefonních hovorů v obchodní praxi firem, speciálně v segmentu B2B (firmy obchodují s firmami). 2. vydání je rozšířené o aktivní telefonování v dobách krize (např. koronakrize).
kariéra

Profesionální telefonování

277 Kč
246 Kč
Rozvoj kariérového poradce - 11%
Publikace pro kariérové i výchovné poradce, pedagogy či školní psychology pomáhající žákům v plánování kariéry představuje kariérové poradenství jako proces, při němž poradce podporuje žáky v dovednosti činit své vlastní kompetentní volby.
kariéra

Rozvoj kariérového poradce

431 Kč
383 Kč
HOT - 11%
Digitální transformace je jako hra, kterou musíte hrát. Dobrá zpráva zní: se správnými trumfy v rukou ji nelze prohrát. Ať už se zabýváte čímkoli, pravděpodobně existují technologie, které část práce zvládnou za vás. Rychleji, snadněji, levněji.
kariéra

HOT

449 Kč
399 Kč
Jak vycházet s problémovými lidmi - 11%
Všichni známe ten typ lidí, co z každého setkání udělá kovbojku – vztahovačný kolega v práci, věčně si stěžující příbuzní.
kariéra

Jak vycházet s problémovými lidmi

224 Kč
199 Kč
První kroky v manažerské pozici - 11%
Získali jste svou první vedoucí pozici?
kariéra

První kroky v manažerské pozici

314 Kč
279 Kč
V obklíčení blbých šéfů (i blbých podřízených) - 11%
Jak porozumět kolegům, šéfům i podřízeným. Thomas Erikson, autor bestselleru V obklíčení idiotů se tentokrát zaměřil na místo, kde trávíme třetinu dne. Málokde je taková příležitost ke konfliktům, nedorozuměním, podrazům a intrikám, ale taky k přá
kariéra

V obklíčení blbých šéfů (i blbých podřízených)

359 Kč
319 Kč
Nauč se to! Jak se s pomocí vědy efektivněji učit a více si pamatovat - 11%
(1x)
Většina z nás používá při studiu zastaralé metody. Díky novým poznatkům psychologie a dalších věd přišel čas se jich zbavit.
kariéra

Nauč se to! Jak se s pomocí vědy efektivněji učit a více si pamatovat

314 Kč
279 Kč
Skvělý šéf - 11%
Jak řídit své spolupracovníky, aby byli motivovaní a spokojení? Proč je tak málo vynikajících nadřízených? Seznamte se s inovativním způsobem vedení, který je přínosný pro zaměstnance a týmy i pro růst osobnosti manažera.
kariéra

Skvělý šéf

269 Kč
239 Kč
Skrytá historie koučování
Jako formalizovaná činnost existuje koučování nějakých 30 nebo 40 let. K jeho vzniku však zajisté vedly různé psychologické teorie a terapie či sociální a duchovní hnutí. Právě na ně se zaměřila autorka této unikátní knihy.
kariéra

Skrytá historie koučování

134 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 73 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 > >>