Nejprodávanější tituly v roce 2024
historické romány

Ďábel Valdštejn - 20%
Jen málokteré postavě našich dějin se dostalo takové pozornosti historiků, spisovatelů a umělců jako frýdlantskému vévodovi a generalissimovi císařských vojsk Albrechtovi z Valdštejna. Kniha zachycuje jeho vskutku mimořádný a dramatický osud.
historické romány
Ukázky

Ďábel Valdštejn

149 Kč
119 Kč
Hra o kosti - 11%
(2x)
Polský kníže Boleslav Chrabrý využije mučednickou smrt Vojtěcha, budoucího světce, k tomu, aby získal pro svou zemi arcibiskupství. Ve stejně době pracuje mladý císař Ota III. na obnově velkolepé římské říše.
historické romány

Hra o kosti

313 Kč
278 Kč
Hrabě Monte Christo - 11%
(1x)
Hrabě Monte Christo je spolu se Třemi mušketýry jednou z nejvýznamnějších a nejznámějších Dumasových knih, ve které autor mistrovsky vylíčil barvitou historii Francie první poloviny devatenáctého století.
historické romány

Hrabě Monte Christo

359 Kč
319 Kč
Isidorias - 11%
(1x)
Debutový historický román z dob Osmanské říše.
historické romány

Isidorias

296 Kč
263 Kč
Marie Terezie: Miluj a panuj - 20%
Kniha mapuje životní osudy Marie Terezie, jedné z nejvýznamnějších postav novodobé Evropy, jež po více než 40 let úspěšně vládla říši rozkládající se na území dnešních 12 evropských států. Příběh začíná v roce 1723 korunovací Karla VI. českým králem.
historické romány
Ukázky

Marie Terezie: Miluj a panuj

179 Kč
143 Kč
Mise Sinaj
Dva vědci – jeden v Amsterdamu a druhý v Atlantě – jsou zavražděni. Zpočátku se zdá, že mezi nimi existuje jediná spojitost: Lang Reilly. Koneckonců oba muži pracovali pro jeho nadaci. Jenže když někdo po Langovi pro výstrahu vystřelí, jen podpoří je
historické romány

Mise Sinaj

134 Kč
Mrtví se mstí
(1x)
Do Prahy přijíždí poněkud záhadný španělský šlechtic Juan Antonio Cabrera de Córdoba a kupuje si tu dům. Nikdo o něm nic neví, není známo, proč se tu chce usadit, jisté však je, že je nesmírně bohatý. Jednoho dne je ve svém domě nalezen zavražděný...
historické romány
Ukázky

Mrtví se mstí

169 Kč
Případ podezřelého arcibiskupa
Na podzim roku 880 se z Říma vrací poselstvo, v jehož čele stojí arcibiskup Metoděj a kníže Slavomír. Metoděj v Římě zcela obhájil svoji činnost v rámci církve a papež navíc přijal Svatopluka s celou moravskou zemí a veškerým jejím lidem ...
historické romány
Ukázky

Případ podezřelého arcibiskupa

179 Kč
Případy soudce Ti. Číňan nikdy nelže - 11%
Kdo by se odvážil vydávat se za soudce Ti? Zkušeným zlodějům vpřestrojení za soudce a jeho pomocníka se podaří oklamat a okrást bohaté obchodníky s nefritem. Soudcova kariéra tak visí na vlásku a hrozí mu vyhnání do hor mezi nevzdělané pastevce.
historické romány
Ukázky

Případy soudce Ti. Číňan nikdy nelže

234 Kč
208 Kč
Satanovo jaro - 20%
(1x)
Historický román, odehrávající se na Pelhřimovsku v roce 1691.
historické romány
Ukázky

Satanovo jaro

109 Kč
87 Kč
Zobrazuji 831 - 840 z 881 položek
<< < 1 .. 82 83 84 85 86 .. 89 > >>