Nejprodávanější e-knihy v roce 2024
erotika

Ztracený - 20%
Milostný erotický román. Alexandr Vondra je úspěšný třicátník a jedním z majitelů prosperující realitní kanceláře. Především však jde o notorického "holkaře". Žádná sukně před ním není v bezpečí, což mu v životě začne přinášet spoustu problémů.
erotika
Ukázky

Ztracený

319 Kč
255 Kč
(Ne)spoutaný Vlk - 20%
Pan Vlk se drží motta: „Člověk v životě většinou nic neplánuje dopředu, ale život plánuje za něj.“ Ten jeho se docela vyřádil, což způsobilo Vlkovo jiné vnímání světa plného nástrah, strachu, touhy i sexu. Dá se říct, že nyní žije dvojí život.
erotika
Ukázky

(Ne)spoutaný Vlk

160 Kč
128 Kč
Hříšná noc - 20%
(1x)
Občas trochu zlobit není špatný nápad… Pokud jde o sex, hodná holka Skyler Thompsonová je vždy opatrná a vybírá si něco stálého a klidného namísto divokého a vzrušujícího.
erotika
Ukázky

Hříšná noc

189 Kč
151 Kč
Hříšníci - 20%
Hřích, jednoduché slovo, pod kterým si každý představuje něco jiného. Pro někoho je hřích přejídání, pro jiného kouření... a pro někoho sex. Přitom nebýt sexu, té opojné slastné radosti, nejsme vůbec tady. Proto hřešme, milujme se a množme se!
erotika
Ukázky

Hříšníci

129 Kč
103 Kč
Královsky v háji - 20%
(1x)
Nicholas Arthur Frederick Edward Pembrook, korunovaný princ z Wessca, alias Jeho královská Žhavost, je okouzlující, ničivě pohledný a nestydatě arogantní. Jak by taky nebyl, když se před ním celý život všichni klaní.
erotika
Ukázky

Královsky v háji

269 Kč
215 Kč
Pravidla sexu - 20%
(1x)
Porno-erotický thriller až na dřeň inspirovaný skutečnými událostmi ze života mladé dívky a jejího o třicet let staršího muže.
erotika
Ukázky

Pravidla sexu

179 Kč
143 Kč
Šéf - 20%
(1x)

Když jsem poprvé potkala Chase Parkera, neudělala jsem zrovna dobrý dojem. Schovávala jsem se právě u toalet v restauraci a nechávala svojí kamarádce vzkaz na záznamníku, ve kterém jsem ji zoufale prosila, aby mě vysvobodila z jednoho příšerného rande.

erotika
Ukázky

Šéf

239 Kč
191 Kč
Šíleně bohatý - 20%
(1x)
Na pohádky jsem už dávno přestala věřit, takže když se mnou začal v práci flirtovat nový uklízeč nádobí Beck, nedělala jsem si naděje. Obyčejní lidé si na lásku jako trám můžou nechat zajít chuť. Vím, o čem mluvím.
erotika
Ukázky

Šíleně bohatý

279 Kč
223 Kč
Ten první
(1x)
Před dvanácti lety zasáhla maturitní ročník střední školy v Long Acre tragédie. Tu osudnou noc přežila jen hrstka studentů, kterou média nazvala Ti, kteří přežili.
erotika
Ukázky

Ten první

239 Kč
Vzduch, který dýchá - 20%
(1x)
Před Tristanem Colem mě varovali. „Drž se od něj dál,“ říkali mi. „Je krutý.“ „Je chladný.“ „Je divný.“ Je tak snadné odsoudit člověka na základě jeho minulosti.
erotika
Ukázky

Vzduch, který dýchá

269 Kč
215 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 102 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 11 > >>