Nejprodávanější e-knihy v roce 2024
romantika

Ledová kráska - 20%
(1x)
Diana se po smrti svého otce potýká s velkými finančními problémy. Staré rodinné sídlo vyžaduje naléhavou opravu a ona netuší, kde na ni vzít. Co takhle najít si skutečně bohatého manžela?
romantika
Ukázky

Ledová kráska

69 Kč
55 Kč
Maddox - 20%
(2x)
Tři mladí muži se seznámí na univerzitě, kde také začne jejich celoživotní přátelství. Minulost diktuje to, jací muži to jsou, současnost však formuje jejich budoucnost.
romantika
Ukázky

Maddox

199 Kč
159 Kč
Markýzin vánoční dárek - 20%
(1x)
Šest let poté, co zlomil srdce ženě, kterou miloval, se Hugh vrací na místo činu – k přátelům, jejichž vánoční večírek pro něj tenkrát skončil neslavně. Ví, že mezi hosty bude i Clara, a doufá, že dostane příležitost vysvětlit své tehdejší chování..
romantika
Ukázky

Markýzin vánoční dárek

109 Kč
87 Kč
Milenci navzdory všem - 20%
(1x)
Dvě rodiny, dva mocné klany, dvě bohaté společnosti a spousta zlé krve, která zabarvuje doruda vztahy mezi těmi hrdými Texasany už několik generací.
romantika
Ukázky

Milenci navzdory všem

69 Kč
55 Kč
Miluj mě vším - 20%
(2x)
Tristan Pierce opustil své bratry i rodné město, aby se věnoval vlastním cílům a snům. Nikdy však nezapomněl na mladičkou Sydney Greenovou, se kterou kdysi prožil krátký, ale o to vášnivější románek.
romantika
Ukázky

Miluj mě vším

249 Kč
199 Kč
Na maškarním plese - 20%
Princezna Eleni se v přestrojení vydává na maškarní ples, aby alespoň na chvíli unikla svým královským povinnostem. Prožije krásný večer s milionářem Damonem, který přitažlivosti neznámé maskované krásky nedokáže odolat...
romantika
Ukázky

Na maškarním plese

69 Kč
55 Kč
Nepolíbená nevěsta - 20%
(1x)
Mladičká Venetia, dcera vévody z Lynbrooku, studuje v klášterní škole ve Francii. Je zcela ponořená do učení a příliš se nezajímá o svět za branami kláštera – a ještě méně o muže.
romantika
Ukázky

Nepolíbená nevěsta

149 Kč
119 Kč
Nepřítel milencem? - 20%
Regina si našla práci v Montaně, aby se dostala blíž k k Devonovi Salazarovi, neboť potřebovala zjistit co nejvíc informací o knize, kterou vydal jeho již zemřelý otec. Ta kniha velmi neblaze zasáhla její rodinu a způsobila její rozpad.
romantika
Ukázky

Nepřítel milencem?

69 Kč
55 Kč
Nevěsta z Broadwaye - 20%
I jen jedna noc dokáže změnit vše! Newyorský playboy Ethan se o tom přesvědčil na vlastní kůži. To, když se konečně znovu setkal s Meridou a dozvěděl se od ní, že se stane otcem!
romantika
Ukázky

Nevěsta z Broadwaye

69 Kč
55 Kč
Nezbedná manželka - 20%
(1x)
Zdá se, že manželství Nicola Santo Domenica a Chiary je pouze obchodní dohoda… ale jen do svatební noci! Noci plné hříšných rozkoší a vášně.
romantika
Ukázky

Nezbedná manželka

69 Kč
55 Kč
Zobrazuji 931 - 940 z 1000 položek
<< < 1 .. 92 93 94 95 96 .. 100 > >>