Nejprodávanější Kniha v roce 2024
filosofie a náboženství

Myslet v diktatuře korektnosti - 11%
Existují správné a nesprávné názory? Existují správné a nesprávné postoje? Tyto otázky mají v naší postmoderní době jedinou přijatelnou odpověď: ne, neexistují, protože názory a postoje jsou jen odlišné, nikoli správné či nesprávné.
filosofie a náboženství

Myslet v diktatuře korektnosti

225 Kč
200 Kč
Návrat staršího bratra - 11%
Neal Lozano nás vede nás k zamyšlení nad tím, zda i v našich srdcích nedřímou postoje staršího bratra z Lukášova evangelia, které nahlodávají vztah s Otcem i s bližními.
filosofie a náboženství

Návrat staršího bratra

170 Kč
151 Kč
Ne v Božím jménu - Jak čelit náboženskému násilí - 11%
Navzdory prognózám o trvale postupující sekularizaci se 21. století stává svědkem prudkého vzestupu náboženského extremismu a násilí páchaného v Božím jménu.
filosofie a náboženství

Ne v Božím jménu - Jak čelit náboženskému násilí

314 Kč
279 Kč
Novozákonní teologie a hledání její závažnosti - 11%
(1x)
Teologie Nového zákona vyvolává řadu otázek, a to nejen v rámci vlastního oboru, ale i ve vztahu k jiným oblastem, jako je historie, literární kritika, sociologie, psychologie, historie, politika, filozofie a religionistika.
filosofie a náboženství

Novozákonní teologie a hledání její závažnosti

324 Kč
288 Kč
O víře. O naději. O lásce - 11%
(1x)
Má dnes ještě smysl hovořit o víře, o naději, o lásce? Lze ještě pod nánosy nejrůznějších karikatur, banalit a klišé najít pravý význam těchto slov?
filosofie a náboženství

O víře. O naději. O lásce

261 Kč
232 Kč
Obec a politično v Aristotelově myšlení - 11%
Podrobný výklad vybraných pěti knih Aristotelovy Politiky ukazuje politickou vědu v okamžiku jejího zrodu, kdy je vyčleněna obec jako samostatný filosofický problém a současně předmět praktické péče.
filosofie a náboženství

Obec a politično v Aristotelově myšlení

529 Kč
470 Kč
Osobní mantra - 11%
Na rozdíl od jiných knih, zabývajících se mantrami, je tato specifická: pojednává totiž nikoli o mantrách obecně, nýbrž o síle mantry osobní – té jediné, která je nejvhodnější právě pro vás.
filosofie a náboženství

Osobní mantra

266 Kč
236 Kč
Podoby eklesiologie v českém reformním hnutí - 11%
Publikace přibližuje proměnu církve v čase počátku české reformace. Vymezuje se do druhé poloviny 15. století, a to v tématech Matěj z Janova, Jan Hus, Jakoubek ze Stříbra, Chápání apoštolů a prvotní církve.
filosofie a náboženství

Podoby eklesiologie v českém reformním hnutí

296 Kč
263 Kč
Posvátné smlouvy - 11%
Caroline Myssová se pozoruhodným a neotřelým způsobem zabývá klasickými platonskými a jungiáskými archetypy jakožto nejdůležitějšími nástroji v našem osobnostním rozvoji.
filosofie a náboženství

Posvátné smlouvy

448 Kč
398 Kč
Posvátný baldachýn - 11%
Tento čtivý rozbor sociologických kořenů náboženské víry staví na teoriích vědění, jež Peter Berger poprvé zkoumal s Thomasem Luckmannem v knize Společenská výstavba skutečnosti (Sociální konstrukce reality).
filosofie a náboženství

Posvátný baldachýn

260 Kč
231 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>