Nejprodávanější Kniha v roce 2024

Mycelium I: Jantarové oči
(9x)
Nejdůležitější věci se odehrají vskrytu. To je prastaré össenské přísloví, které provází celou osmidílnou ságu Mycelium. Jantarové oči jsou její první částí a představí se vám v ní nejen charismatický a ctižádostivý hrdina Lucas Hildebrandt...
Ukázky

Mycelium I: Jantarové oči

470 Kč
Prokletý kraj - 11%
(10x)
I temná minulost jednou vyjde na světlo. Jelení Horou se několikrát prohnaly dějiny plné nenávisti a zmaru. Vesnička ukrytá v pošumavských lesích dodnes není ideální místo k životu. Gerdu s dcerou k návratu sem přiměl jenom rozvod a nedostatek peněz.
Ukázky

Prokletý kraj

359 Kč
319 Kč
S večerem přichází tíseň - 11%
(5x)

Nekompromisní prozaický debut mladé básnířky Marieke Lucas Rijneveld se hned po vydání stal v Nizozemsku literární senzací a dlouho se držel v čele bestsellerových žebříčků.

Ukázky

S večerem přichází tíseň

313 Kč
278 Kč
Brouci v hlavě - 11%
Nejste tím, co se vám honí hlavou! V této knize vám dva experti na zvládání úzkostí nabízejí dovednosti založené na kognitivně behaviorální terapii, které vám pomohou odpoutat se od rušivých myšlenek.

Brouci v hlavě

314 Kč
279 Kč
Existenciální psychoterapie - 11%
Hlavními pilíři této odborné knihy jsou čtyři velká témata lidského života: smrt, svoboda, existenciální izolace (osamělost) a nepřítomnost, ztráta smyslu. Autor ukazuje jejich význam a to, jaké konflikty vznikají, když je s nimi člověk konfrontován.

Existenciální psychoterapie

674 Kč
599 Kč
Christina - vize dobra - 11%
(1x)
Bernadette (Bernadette von Dreien) pokračuje z pohledu matky i v této druhé knize v popisu Christinina vývoje. Hovoří o ukončení školní docházky, odhalení jejího životního plánu a oslňujících počátcích jejího působení na veřejnosti.

Christina - vize dobra

351 Kč
312 Kč
Kde zpívají raci - 11%
(12x)
Román Kde zpívají raci je překrásnou ódou na přírodu, příběhem opuštěné dospívající dívky, která se učí důvěřovat lidem, a líčením záhadné vraždy s překvapivým koncem.
Ukázky

Kde zpívají raci

358 Kč
318 Kč
Lidský vztah a jeho role při řešení problémů - 11%
Zkušený autor, poradenský psycholog, nabízí rodičům, stejně jako pedagogům z mateřských a základních škol, inspiraci ve formě popsaných a vyřešených problémů bez účasti odborných pracovišť.

Lidský vztah a jeho role při řešení problémů

224 Kč
199 Kč
Na smrt - 11%
(13x)
Román Na smrt je unikátní žánrový mix historické ságy, thrilleru a hororu.
Ukázky

Na smrt

358 Kč
318 Kč
Zdravé sebevědomí - 11%
Ve svých knihách hovořím o pokusech poznat v sobě Božské. V této knize uvádím několik variant mého chápání jakéhokoliv problému. Já sám, abych něco pochopil, potřebuji několik stovek variant přístupu k jednomu problému.

Zdravé sebevědomí

332 Kč
295 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>