Nejprodávanější e-knihy v roce 2024
dobrodružné

Sesterstvo a síla moci - 20%
(1x)

Kouzelná výprava do tajemné čtvrti v pátém dílu bestsellerové série Kouzelná kočka Fabiola tentokrát zavede Sesterstvo do tajemné čtvrti Zahrádky. Bývalá zahradnická osada je plná života a slouží jako útočiště mnoha druhům zvířat – i Fabiola sem ráda zajde na návštěvu.

dobrodružné
Ukázky

Sesterstvo a síla moci

209 Kč
167 Kč
Strach nad Bobří řekou - 20%
Nastaly těžké časy – zemi Hochů od Bobří řeky obsadil Nepřítel, který šíří strach a zakazuje různé spolky. Rikitan ale navzdory všemu pokračuje v činnosti a svému oddílu představí nových třináct bobříků pro ušlechtilý život.
dobrodružné
Ukázky

Strach nad Bobří řekou

279 Kč
223 Kč
Teribear - 20%
(2x)

Vyprávění, které pomáhá. Od jedné z nejoblíbenějších autorek současnosti. Teribear je méďa hrdina a také maskot Nadace Terezy Maxové už dlouhé roky, ale teprve nyní ožívá v příbězích Aleny Mornštajnové. Během svých napínavých dobrodružství navštíví zoologickou zahradu, les nebo třeba cirkus.

dobrodružné
Ukázky

Teribear

269 Kč
215 Kč
Tleskač - 20%
Jan Tleskač vyrůstá ve stínadelském sirotčinci na Rváčově. Jeho jedinou památkou na rodiče je kovový hlavolam ježek v kleci a v něm ukrytý medailonek s portrétem maminky.
dobrodružné
Ukázky

Tleskač

279 Kč
223 Kč
Viktor a záhadná teta Bobina - 20%
(2x)
Horší už to být nemůže! Přesně tak se cítí devítiletý Viktor. Kvůli sérii průšvihů dostane trojku z chování, rodiče zuří a kamarádi s ním nechtějí nic mít. A aby toho nebylo málo, jeho „převýchovy“ se na celé léto ujme podivná stárnoucí teta žijící v malém zapadlém městečku Hrabákově.
dobrodružné
Ukázky

Viktor a záhadná teta Bobina

209 Kč
167 Kč
Vílí princezny - Violka z Diamantového lesa - 20%
Vílí princezna Violka a její kamarádky se chystají na korunovaci lesní víly Prvosenky.
dobrodružné
Ukázky

Vílí princezny - Violka z Diamantového lesa

152 Kč
122 Kč
Zimní tulipán - 20%
(2x)
Je období adventu a vypadá to, že Vánoce budou zase na blátě. Klárka je kvůli tomu smutná, pak ale uvidí, jak z nebe padá malinká bytůstka. Je to sněhová víla Bela, která Klárce vysvětlí, že se pokazil stroj na výrobu sněhu.
dobrodružné
Ukázky

Zimní tulipán

209 Kč
167 Kč
Zloději stínu – Pod ochranou lišky - 20%
(2x)
Vsadili vše na jedinou kartu. Bude jim však stačit chytrost, mrštnost a odvaha, když při nich nebude stát štěstí? Nový akční příběh od autora oblíbené série Alchymistova šifra.
dobrodružné
Ukázky

Zloději stínu – Pod ochranou lišky

279 Kč
223 Kč
Dusty: Velký hrdina - 20%
Pavel s Dustym mají spoustu práce s hledáním Alexiny fenky Belly, která utekla z domu a dosud se nevrátila. Situace je o to vypjatější, že se Belle mají každým dnem narodit štěňátka.
dobrodružné
Ukázky

Dusty: Velký hrdina

179 Kč
143 Kč
Kočičí válečníci: Nové proroctví (4) - Záře hvězd - 20%

Než nastane mír, zachvátí kočičí společenství nelítostné boje. Čtvrtý díl druhé série.  Po zničení lesa a cestě plné útrap kočičí hrdinové konečně nalezli nový domov. Začínají ale problémy s vytyčením nových území klanů a také s hledáním náhrady za Měsíční kámen – místa, kde se kočky mohou spojit s Hvězdným klanem.

dobrodružné
Ukázky

Kočičí válečníci: Nové proroctví (4) - Záře hvězd

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 129 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 .. 13 > >>