Nejprodávanější Kniha nebo Mapa v roce 2024
právo

Postavení jednatele - právní a daňový pohled
Kniha vás seznámí též s možnostmi nastavení smlouvy o výkonu funkce a způsoby odměňování. Čtenáři jistě ocení řadu konkrétních praktických příkladů a doporučení z praxe, stejně jako daňové dopady, zejména ve vztahu k odměně jednatele.
právo

Postavení jednatele - právní a daňový pohled

89 Kč
Saúdská Arábie: Meč a slovo - 11%
(1x)
Zákazy vycestování, rozsudky smrti za odpadlictví od víry, vysoké tresty za nesouhlas s politikou královské rodiny, všudypřítomná diskriminace žen na základě náboženství i rodových zvyklostí, špehování občanů (což má v popisu práce přímo Saúdskoarabská telekomunikační společnost, která provádí nejen klasické odposlechy, ale i sledování činnosti na internetu a sociálních sítích) – to vše představuje klasickou totalitu, ještě zostřenou náboženstvím a tradicemi.
právo

Saúdská Arábie: Meč a slovo

269 Kč
239 Kč
Základy veřejné správy - 11%
Učebnice, která je určena především studentům SŠ a VOŠ pro zvládnutí předmětu Veřejná správa, vychází již v 5.
právo

Základy veřejné správy

356 Kč
317 Kč
Příběh moderního práva - 11%
(2x)
Stále rychleji se měnící Západní svět čelí v posledních letech novým politickým, hospodářským a společenským problémům, které se nezbytně staly novými výzvami také pro obor práva.
právo

Příběh moderního práva

297 Kč
264 Kč
Občanské právo hmotné 1 - Díl první: Obecná část - 11%
Aktualizované a doplněné vydání prvního svazku učebnice občanského práva hmotného, který získal ocenění za nejlepší právnickou publikaci a za nejlepší vysokoškolskou učebnici roku 2013.
právo
Ukázky

Občanské právo hmotné 1 - Díl první: Obecná část

563 Kč
500 Kč
Právo životního prostředí
Ojedinělá kniha na českém trhu s právní literaturou! Naleznete v ní na jednom místě všechny důležité informace týkající se ochrany životního prostředí, jež jsou jinak roztříštěné do mnoha zákonů.
právo

Právo životního prostředí

170 Kč
V čele občanských elit
Kniha zkoumá formování a proměnu advokátní profese v rámci Moravského markrabství ve druhé polovině 19. století a na počátku 20. století.
právo

V čele občanských elit

153 Kč
Nový občanský zákoník úplně pro všechny
Získejte ucelený přehled novinek, které přináší nový občanský zákoník! Srozumitelně a jasně pro každého občana - neprávníka!
právo

Nový občanský zákoník úplně pro všechny

134 Kč
Právo na pomezí diktatury a demokracie - 11%
Čtvrtstoletí od listopadu 1989 je příležitostí nejen připomenout si výročí sametové revoluce a znovu se ohlédnout do historie poválečných let a komunistické vlády, ale také bilancovat polistopadový vývoj z pohledu právního vyrovnání se s minulostí.
právo

Právo na pomezí diktatury a demokracie

207 Kč
184 Kč
Pojem práva - 11%
Kniha Pojem práva radikálním způsobem změnila tradiční pohledy na právo a jeho vztah k morálce i politice, na pojem přirozeného práva a spravedlnosti i na právní metodologii.
právo

Pojem práva

449 Kč
399 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 90 položek
<< < 1 .. 7 8 9