Nejprodávanější e-knihy v roce 2024
kuchařky

Dobroty pro diabetiky - 20%
Přes 60 receptů. Ve sladkých jídlech této kuchařky nenaleznete žádný přidaný cukr. Jejich přirozenou sladkost zajišťuje ovoce, nebo jsou přislazovány stévií či medem. Slané recepty mají nízkosacharidové složení. Jsou to prostě dobroty, které budou chutnat jak diabetikům, tak těm, kdo chtějí omezovat cukr ve své stravě.
kuchařky
Ukázky

Dobroty pro diabetiky

199 Kč
159 Kč
Dorty Chez Lucie - 20%
Světem pečení dortů vás provede cukrářka Lucie Dvořáková, mimo jiné blogerka známá jako Chez Lucie.
kuchařky
Ukázky

Dorty Chez Lucie

249 Kč
199 Kč
Rychlé fit recepty - 20%
Vyzkoušejte jednoduché recepty, které využívají úplně běžné ingredience, přitom jsou lákavé a moc dobré a navíc budou podporovat i vaše předsevzetí žít zdravě. Můžete mlsat bez cukru, protože autorka vás naučí využívat přírodní sladidla (banány, med, jablka...).
kuchařky
Ukázky

Rychlé fit recepty

249 Kč
199 Kč
Zdravé fitness dezerty - 20%
Mlsejte zdravě a bez výčitek. Celkem 46 chutných receptů na zdravé fitness koláče, buchty, sušenky a další dezerty, které zaujmou nejen sportovní nadšence. Z toho 18 bezlepkových, takže si na nich mohou pochutnat i celiaci.
kuchařky
Ukázky

Zdravé fitness dezerty

79 Kč
63 Kč
Zdravé fitness dobroty - 20%
Chcete mlsat zdravě a bez výčitek? Sportujete a chcete si po tréninku dopřát chutnou, zdravou, proteinovou sladkou svačinku? Pak je pro vás tato e-kniha jako stvořená. Najdete v ní recepty jak na pečené, tak zastudena připravované dezerty.
kuchařky
Ukázky

Zdravé fitness dobroty

79 Kč
63 Kč
Česká kuchyně za dob nedostatku - 20%
Vaření z lokálních, původních zdrojů, s prázdnou kapsou a hlavou plnou ideálů. Desítky receptů pro všechny zájemce o kuchyni.
kuchařky
Ukázky

Česká kuchyně za dob nedostatku

121 Kč
97 Kč
Jak zhubnout a už nikdy nepřibrat - 20%
Která z žen by neznala obávaný jojo-efekt?
kuchařky
Ukázky

Jak zhubnout a už nikdy nepřibrat

169 Kč
135 Kč
Unmunův koláč - 20%
Zenová kuchařka Unmunův koláč je sestavena nejen z receptů členů sanghy z celého světa, ale také z článků o zdravé stravě a stolování.
kuchařky
Ukázky

Unmunův koláč

120 Kč
96 Kč
Cukrfree - 20%
(1x)
Zkuste život bez cukru! Je sladký! Účelem této kuchařky napsané známou blogerkou není jen inspirace novými a pro některé i netradičními recepty a ingrediencemi.
kuchařky
Ukázky

Cukrfree

269 Kč
215 Kč
Domácí kváskové pečení - 20%
(1x)
Naučte se péct domácí kváskový chleba, Chleban s An! Pokud máte chuť vrátit se ke kořenům, udělat si radost a vyrobit si doma něco opravdového, voňavého a lahodně dobrého, jste tady správně.
kuchařky
Ukázky

Domácí kváskové pečení

129 Kč
103 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 107 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 > >>