Nejprodávanější tituly - leden 2025
nápoje

Kniha o medovině - Libor Dupal
Publikace obsahuje teoretické a praktické informace o výrobě medových vín, historický přehled výroby medoviny u nás, přehled receptur.
nápoje
Ukázky

Kniha o medovině

99 Kč
Nejlepší vína České republiky - Průvodce 2024-2025: 1054 doporučených vín, 174 vinařů a vinařských firem - Michal Šetka, Ivo Dvořák, Jakub Přibyl, Jakub Novotný, Richard Süss - 10%
Jedenácté vydání publikace Nejlepší vína České republiky - Průvodce 2024-2025 představuje 174 špičkových vinařství z Čech a Moravy. Úspěšná publikace se každý rok stává napjatě očekávaným cenným zdrojem objektivních a nezávislých informací.
nápoje

Nejlepší vína České republiky - Průvodce 2024-2025

349 Kč
314 Kč
Víno v proudu času - Jaroslav Malina, Martin Markel, Milan Sedláček, Jan Žaloudík - 10%
Kniha vycházející z nejnovějších archeologických, historických a enologických výzkumů a poznatků ukazuje, že víno prostupuje dějinami lidstva, že jde o nadčasový biologický a kulturní fenomén, který vždy a všude vymezoval a podněcoval lidské chování.
nápoje

Víno v proudu času

580 Kč
522 Kč
Kniha o pivu: Jak pivo poznávat, ochutnávat a párovat s jídlem - Pavel Borowiec, Marcela Titzlová - 10%

Aktualizované vydání úspěšného průvodce pivními styly a pivovary.

S Knihou o pivu poznáte nové a často nečekané tváře tradičního nápoje.

nápoje

Kniha o pivu

499 Kč
449 Kč
Pivoznalství: aneb vše co byste o pivu chtěli a měli vědět - Jaroslav Novák Večerníček - 10%
Jedinečná publikace zabývající se vším, co vás kolem piva napadne. Složením, řazením do kategorií, kuriozitami, zákony doma i ve světě a dalšími záležitostmi.
nápoje

Pivoznalství

349 Kč
314 Kč
Jak se dělá cidre, calvados, pommeau - Helena Uhrová - 10%
Zpracování jablek na mošt má již dlouholetou tradici. V poslední době se stále častěji zpracovávají jablka na ovocný destilát - jablkovici.
nápoje

Jak se dělá cidre, calvados, pommeau

269 Kč
242 Kč