Třetí vydání úspěšné knihy předkládá logický pohled na nemoci a potíže podle tradiční čínské medicíny. Vysvětluje příčiny vzniku poruch organismu podle východních filozofických náhledů.
Žijeme v době, kdy je jídlo nejbezpečnější v historii. Přesto se spotřebitelé přestávají orientovat v tom, co je zdravé, co není, jak poznat pod barevným obalem kvalitu a čemu ve spletité informační džungli uvěřit.
Víte, co má každý člověk na světě? Tělo. Během dětství a dospívání se učíme poznávat, jak tělo funguje, jak se o něj starat a jak ho správně používat. Co když si ale tělo takzvaně postaví hlavu a začne se chovat záludně?
Kniha ETIKETA PRO LÉKAŘE, ZDRAVOTNÍKY A POMÁHAJÍCÍ PROFESE z pera zkušeného autora knih o etiketě je komplexním dílem zahrnujícím všechny oblasti etikety světa medicíny.
V září 2017 se neurolog Michel La Van Quyen probudil s ochrnutu polovinou obličeje. Lékři stanovili jako diagnózu přepracování a předepsali absolutní klid.
Tento rádce srozumitelně vysvětluje aktuální poznatky vědy o výživě a přiodává praktické každodenní tipy, aby se terapie vidličkou a nožem úspěšně vydařila. Bez nezdravých tuků a přesto chutně – recepty pro každý den - 99 nových receptů.